Xbox Preview Program devine Xbox Insider Program

+ câteva mici cosmetizări și îmbunătățiri

The Xbox Preview Program va fi rebrănduit ca Xbox Insider Program, completat cu Preview Dashboard îmbunătățit pentru toți utilizatorii Xbox, a anunțat Microsoft.

“Acest nou nume reflectă expansiunea nostră pentru a oferi oportunități mai bune de a oferi feedback prin joc, aplicație sau via System Update,”

explică Emily Hanson, Xbox Insider Program Manager.

Preview Dashboard este numit acum Xbox Insider Hub și include:

  • Posibilitatea de a personaliza felul/ordinea de afi;are a anunțurilor, misiunilor și locul de unde puteți aplica pentru Early Access la jocuri
  • O nouă interfață a utilizatorului, inspirată de New Xbox One Experience, care face mai ușor/rapid descoperirea de informații corecte și de a oferi mai ușor feedback
  • Card pentru profilul The Xbox Insider unde sunt detaliile cu contribuția utilizatorului la program
  • Suport multi-user care pot oferi feedback

2 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. Virtual Private Server a scris:

    Third party scripts and code linked to or referenced here are licensed to you by the third parties that own such code, not by Microsoft, see ASP. Learn all about the Xbox Insider Program, which lets Xbox fans offer feedback on content still being developed.

  2. Michaelunfit a scris:

    wh0cd209196 related site

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.