WoW: Structura World of Warcraft Arena Championship

Numărul finalistelor a crescut la 12, iar fondul de premii a ajuns la 280,000 USD

                                     Structura circuitului din 2017

Blizzard a anunțat modificările aduse structurii circuitului competițional de WoW de anul acesta. Anunțul a venit un pic cam târziu, ținând cont că este luna martie, iar competițiile urmează să înceapă în aprilie.

Astfel, a fost crescut numărul echipelor care vor lua parte la finala World of Warcraft Arena Championship din cadrul BlizzCon 2017. Adică în loc de opt finaliste, de-acum vor fi 12. După cum era de așteptat, cea mai mare partea a acestora vor proveni din Europa și America de Nord.

În plus, și fondul de premii a suferit o creștere ușoară, de 30,000 USD. Adică de la 250,000 USD a crescut până la 280,000 USD. Cel mai probabil că acest lucru s-a întâmplat tocmai din cauza faptului că a fost crescut numărul finalistelor.

Câștigătoarea celei mai recente finale World of Warcraft Arena Championship a fost Splyce, care în finală a trecut de Method cu 4-3.

Sursa: Blizzard

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.