World of Warcraft: The Burning Crusade disponibil din nou pe 26 ianuarie

        Best Distribution ne-a informat că pe data de 26 ianuarie, începând cu ora 10:00, MMORPG-ul World of Warcraft: The Burning Crusade va fi disponibil din nou în magazine, 400 de exemplare urmând să fie oferite spre vânzare în magazinele Diverta Plaza (200 unităţi) şi Media Galaxy Unirea (200 unităţi).

       Atenţie: nu va fi disponibil decât un singur exemplar de Burning Crusade per cumpărător.         In urma comunicatului din 19 ianuarie 2007, aceasta este confirmarea oficiala a disponibilitatii noilor 400 de exemplare World of Warcraft The Burning Crusade distribuite oficial de catre Best Distribution ca reprezentant Vivendi Games / Blizzard Entertainment in Romania.

        Cele 400 de exemplare vor fi disponibile in cantitati egale (200 – 200) in doua magazine importante din Bucuresti: Diverta Plaza Romania si Media Galaxy Unirea.

        Data si ora la care se va putea achizitiona WoW TBC:
Vineri, 26 ianuarie 2007, ora 10:00 (valabil atat pentru Diverta Plaza Romania, cat si pentru Media Galaxy Unirea)

        Pret oficial de achizitie in magazin: 129,9 lei (TVA inclus)

        ATENTIE: Va fi disponibil un singur (1) exemplar WoW The Burning Crusade per cumparator.

        Va sfatuim sa achizitionati World of Warcraft The Burning Crusade doar de la personalul autorizat din cele doua magazine si sa raportati orice tentativa de specula reprezentantului Best Distribution aflat in magazinul respectiv.

        Dorim sa confirmam din nou ca 100 de exemplare suplimentare sunt deja disponibile si vor fi utilizate pentru acoperirea precomenzilor online inca nelivrate. Aceste precomenzi vor fi tratate in continuare in ordine cronologica.

        ATENTIE: Este posibil sa existe persoane in magazin care sa incerce sa revanda produsul la pret mult ridicat. Va recomandam sa nu achizitionati aceste exemplare, deoarece acest gen de comert speculeaza cererea masiva pentru acest joc. Pretul de 129,9 lei pentru WoW The Burning Crusade este cel oferit cumparatorilor romani de catre Vivendi Games / Blizzard Entertainment prin Best Distribution si este singurul pret agreat oficial.
World of Warcraft: The Burning Crusade

Producător: Blizzard Entertainment

Distribuitor: Activision Blizzard

Platforme: PC

Gen: MMOG

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 16 ianuarie 2007

92Nota