Windows 10 este în continuare gratuit pentru posesorii precedentelor OS-uri

Cine joacă pe cine?

Dacă, timp de un an, nu ați găsit timp să activați gratuit licența Windows 10 oferită de Microsoft tuturor posesorilor versiunilor legitime de Windows 8.1 și 7, mai aveți o șansă.

Microsoft oferă gratuit Windows 10 utilizatorilor lui Win 8.1 și 7 care folosesc tehnologii care îmbunătățesc accesibilitatea (narator, lupă, tastatură virtuală ș.a.). Oferta este disponibilă pe pagina oficială, iar tot ce trebuie să faceți este să spuneți că folosiți aceste opțiuni, nu trebuie să dovediți nimic. Este practic o declarație pe propria răspundere, doar că nu veți răspunde niciodată, dat fiind că nimeni nu va verifica vreodată dacă spuneți adevărul sau nu.

Momentan, Microsoft nu menționează când promoția va expira.

Dat fiind că Microsoft a forțat atât de mult adopția lui Windows 10 până pe 10 iulie 2016, când oferta gratuită a luat sfârșit, sunt toate șansele ca acest loophole să fie plănuit chiar de ei. La o adică, Win 10 va fi instalat pe mai multe calculatoare, iar utilizatorii vor crede că i-au păcălit pe Microsoft. Toată lumea are de câștigat.

Pagina este aici.

9 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. alberto a scris:

  sa fie

 2. iom a scris:

  disperati:) nsa stie de ce

 3. @iom a scris:

  Nu prea le ai cu IT-ul, este? Crezi ca NSA-ul se bazeaza pe Win10. Haios!

 4. iom a scris:

  esti un copil simpatic:) clasa a treia? nu se bazeaza, ma, e temelie, dar tu folosesti oricum rahatul xp sau maxim win 7, ca nu iti permiti altceva piratat:)

 5. iom a scris:

  mai citeste, copilas, cum e cu legislatia in europa si cu datele colectate de americanei. daca esti prea aerian ca sa folosesti 10 dupa ce esti avertizat ca el colecteaza date private si poate porni camere si microfoane e treaba ta.

 6. iom a scris:

  Iti recomand sa iti iei o pestera si sa traiesti tot restul vieti.

 7. eu a scris:

  lasa ca nu are atatia agenti nsa-ul pt a vedea ce piratam noi 🙂

 8. liviu a scris:

  fiecare pirat din romania are alocat un lucrator mic si negru care se uita prin gaura mufei de retea la ce porno piratezi ! NU FOLOSI WINDOWS 10 !!! Cortana vrea sa ti-o traga !

 9. Klaassen a scris:

  W10 este cel mai bun posibil. Nu te lua după alții. Cortana nu e obligatoriu poți oricând să o dezactivezi!!!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.