Wildstar, jocul ce vrea să revigoreze genul MMO

Un joc cum nu ați mai întâlnit

Industria jocurilor video e una destul de rezistentă la schimbări, poate și din cauza fanilor care cumpără an de an aceleași jocuri cu o cifră nouă în titlu. Așa că producătorii consacrați aleg calea sigură a sequel-urilor, peisajul fiind oarecum deranjat doar de vreun studio indie și ale sale titluri ce ies din clasicele “pac pac achievement unlocked” sau “click, loot and repeat”.

Sectorul MMO-urilor nu face excepție, majoritatea titlurilor din această categorie nefiind alceva decât un “korean grind fest” glorios sau vreo clonă nereușită de World of Warcraft.

Anul ăsta am putea asista însă la o schimbare odată cu apariția MMO-ului sci-fi Wildstar, produs de studiourile Carbine și distribuit de NCsoft.

Combinând elemente întâlnite în action RPG-uri și jocuri open-world cu un sistem de luptă ceva mai complicat decât clasicul point&click și o poveste prezentată într-un mod amuzant, Wildstar promite să fie cel mai bun MMO al acestui an.

Poate că mulți îl vor cataloga, fără ca măcar să-l fi instalat, ca fiind “încă o clonă de WoW”. Chiar dacă anumite mecanici de joc sunt similare, Carbine a procedat la fel ca Blizzard în urmă cu aproape 10 ani. A înțeles care sunt elementele dorite de jucători și le-a îmbunătățit, adăugând în același timp funcții noi.

Încă din primele minute de joc îți vei da seama că Wildstar e totuși diferit de restul MMO-urilor. Sunt disponibile două facțiuni – conservatorii Dominion și rebelii Exile – fiecare având propriile clase de personaje.

Personalitatea acestora, animațiile și modul în care au fost desenați, precum și lumea în care vă veți aventura, se diferențiază de multe alte titluri printr-un stil aparte, pe care unii ar putea să-l considere prea cartoonish. Dar la fel s-a spus și despre World of Warcraft, probabil cel mai popular MMO din toate timpurile în regiunile vestice. Sau despre League of Legends.

Surprizele plăcute din Wildstar continuă și după alegerea eroului care îți va purta renumele pe planeta Nexus. Carbine a conștientizat faptul că pentru o experiență online plăcută e important ca jucătorii să interacționeze între ei încă de la primii pași pe tărâmul virtual. Dacă în aproape toate jocurile din acest gen clasele diferite încep aventura în regiuni separate, în Wildstar healer-ul nu va mai fi exilat pe Insula Vieții, iar rogue-ul pe Insula Pungașilor, toate personajele dintr-o facțiune împărțind zona de început.

Chiar dacă în Wildstar veți întâlni personaje ce pot fi încadrate într-unul din clasicele tipuri ale genului (healer, tank, mage etc.), Carbine vă pune la dispoziție unelte cu care să vă personalizați eroul pentru a corespunde stilului vostru.

Experiența în Wildstar poate fi obținută în mai multe feluri și are legătură cu modul de joc pe care îl preferați. Dacă vă place să măcelăriți inamici puteți alege să fiți soldat. Pentru cei cu spirit de aventură există calea exploratorului ce oferă un gameplay oarecum similar cu platformerele de odinioară, cei ce nu pot renunța nici măcar la un os de babuin din loot-ul lor pot opta să devină settlers și să transforme lucruri mărunte în minunății, iar dacă sunteți atrași de puzzle-uri atunci ar fi bine să vă alăturați ordinului oamenilor de știință.

Dacă acestor elemente le adăugăm un sistem de luptă similar cu cel din Guild Wars 2, cel mai probabil nu veți mai avea de-a face cu plictiseala cumplită pe care cu siguranță ați simțit-o în vreun alt joc în care trebuia, de exemplu, să strângeți 20 de cozi de popândău pentru quest-ul zilei. Iar dacă tot am ajuns la quest-uri, trebuie menționat că misiunile secundare sunt specifice unei anumite meserii și sunt generate într-un mod similar cu cel întâlnit în Grand Theft Auto V.

Pe parcursul  jocului, Carbine încurajează constant interacțiunea dintre jucători, chiar dacă între eroii acestora există diferențe de nivel semnificative. Aici intervine sistemul inovator de mentoring ce permite ca doi jucători să parcurgă împreună aventurile, nivelul personajul mentorului urmând să fie scăzut temporar la nivelul învățăcelului (abilitățile mentorului vor fi păstrate, dar și acestea vor avea un nivel scăzut). Astfel ambii jucători se pot parcurge o misiune fără ca experiența de joc să fie afectată de un erou mult prea puternic și novicele să se simtă doar ca o piatră de moară dusă în cârca „mai mareului”.

O altă noutate din Wildstar o reprezintă modul în care jucătorii pot socializa în afara ghildelor cărora aproape inevitabil un jucător de MMO va ajunge lasă li se alăture la un moment dat. De cele mai multe ori, asta înseamnă că relațiile cu membrii altor ghilde se vor răci. Nu însă și în Wildstar unde pe lângă ghilde vor exista și așa numitele Circles. Cu toate că au cam aceleași caracteristici ca și ghildele (canale de chat, tag-uri și titluri pentru jucători) acestea fac posibilă comunicarea continuă între grupuri din ghilde diferite și oferă mai multă experiență dacă se formează grupuri cu membrii aceluiași Circle.

Dar poate cel mai important aspect din Wildstar e dat de modul în care povestea te acaparează. Dacă multe MMO-uri sunt doar o cursă pentru atingerea cât mai rapidă a nivelului maxim, ceea ce de multe ori presupune repetarea la nesfârșit a câtorva acțiuni, Carabine a introdus în joc dialoguri amuzante, mediu ce se schimbă în funcție de poveste și misiuni antrenante.

Wildstar va fi lansat în viitorul apropiat și nu va fi free-to-play, ci va avea o taxă lunară. Totuși jucătorii cu mult timp la dispoziție pot profita de sistemul CREDD (Certificate of Research, Exploration, Destruction and Development) ce le permite să cumpere timp de joc cu banii in-game, opțiune ce va fi cu siguranță familiară jucătorilor de EVE Online (sistemul PLEX).

Pentru a ține treaz interesul jucătorulor, recent Carbine a publicat un nou clip promoțional în care îl vom cunoaște pe Caretaker, entitatea ce ne va face introducerea în misiunile Adventure.

Enjoy!

Wildstar

Producător: Carbine Studios

Distribuitor: NCsoft

Platforme: PC

Gen: MMOG

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 3 iunie 2014

43 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Gogocii a scris:

  Mai cool e wow!

 2. Jimmy_X a scris:

  Mai wow e cool!

 3. Gupp a scris:

  Astept sa se lanseze, apoi sa treaca 3-4 luni si in functie de evolutia lui poate (poate am spus) voi renunta la Warcraft 1 luna doar ca sa il testez.

 4. Larsson a scris:

  Pare simpatic, dar eu snt prea imbatranit in universul TES ca sa mai aloc timp si bani pentru altceva, anul asta TES:O scrie pe mine.

 5. gigi a scris:

  eu stiam ca e free to play cu in-game cash shop, wtf?

 6. MrRugina a scris:

  Bestial trailerul 🙂 Am ras o gramada. 😆

  F2P, poate stiai de alt joc ca o sa fie. . Stiam de ceva timp (era specificat) ca Wilrdstar nu este f2p;.

 7. Zebeleizis a scris:

  No offence, dar articoul asta ce e? Stire? Preview? First Impressions? Reclama?
  “Wildstar promite să fie cel mai bun MMO al acestui an.” ??? Ce MMO cu buget peste medie nu promite asta…?

 8. Amaregaz a scris:

  revirgoreze 😀

 9. serjcoi a scris:

  Ţavă rău clipul de prezentare 🙂

 10. Kusanagi a scris:

  sa le revergoreze !! cumperi jocu, care o sa coste sigur 60E, dai si month fee 15$ si mai are si microtranzactii, foarte tare :))) incredibil de nehaliti sunt astia de la NCSoft si din cate ii stiu eu sigur microtranzactiile alea o sa fie un shop in joc in care poti cumpara chestii initial nefolositoare dar in timp apar armor/weapon enchants si chestii de genu care o sa faca diferenta in joc, sunt satul de NCSoft, nu vreau sa mai aud de ei, anyway, am jucat beta, (da stiu ca inca este beta) dar jocul pare foarte prost optimizat cu toate ca mai are in jur de 2 luni pana la lansare, in schimb am jucat si TESO, sincer nu sunt fan universului ES dar TESO m-a lasat placut impresionat, si bine optimizat si questuri distractive care nu sunt liniare ( omoara 12390813 de mobi pentru un inel din haur) eu unul o sa raman la TESO,

 11. Jinx a scris:

  Gladus din Portal + Borderlands + EVE + … carry on, ceea ce nu ar fi rau, dar,

  meh, stilul cartoonish de la borderlands l-am suportat ca stiam ca il joc o data si gata. dar asta e deja … poate pe Rugina il distreaza, cine stie. asta nu inseamna ca wowish e marfa, nope.

  oricum, putea fi si mai rau. putea fi cartoonish japonez. yaykz!

 12. MrRugina a scris:

  Fiecare are piticii lui. Intamplator imi place grafica din wow, borderlands, The darkness 2…. si jocul asta. Imi place pentru ca pare sa fie WOW, si este posibil ca el sa duca mai mult timp. .(intamplator si eu urasc stilul japonez, nu imi plac anime-urile, chiar nu imi plac)

  http://www.gog.com/
  Dungeon Keeper for FREE si alte jocuri la reducere.
  http://www.gog.com/promo/valentines_day_promo_140214
  http://www.gog.com/promo/hasbro_weekend_promo_140214

 13. maimukas a scris:

  eu astept primul mmo porno 🙂

 14. saf13 a scris:

  WILDSTAR
  1. Jocul poate fi precomandat la preturi incepand cu 40.50 euro.
  2. Abonamentul lunar nu e obligatoriu daca joci mult timp, deoarece ofera posibilitatea sa cumperi gametime cu gold din joc.
  3.Au anuntat ca nu exista microtranzactii.

  ESO
  1. Mai scump.
  2 .Nu ai acces la toate rasele decat daca iti cumperi Imperial edition ( varianta mai scumpa a jocului)
  3. Un mount costa exorbitant , dar il ai gratis daca vei cumpara Imperial Edition.
  4 Au anuntat deja ca vor exista microtranzactii.
  5.Nu exista posibilitatea sa cumperi gametime cu goldul din joc

  Ce ziceai tu Kusanagi ?

 15. darza a scris:

  imperial e doar o fita, cum sunt skinurile la lol
  mount-ul ala la fel
  au anuntat microtranzactii pentru infatisare, nimic ce ti-ar da un avantaj
  in rest ai dreptate

 16. Story a scris:

  Ti se pare normal sa existe content pe bani in momentul in care esti obligat sa platesti abonamen lunar ( cu care sunt de acord si pe care il prefer) ? Mie nu, iar pentru fiecare om care spune, adevarat vorbind, ca e doar o fita, producatorii capata si mai mult curaj pentru miscari din ce in ce mai obraznice. In curand o sa joci cu un caracter gri, pentru ca totusi culoarea nu modifica cu nimic gameplayul nu? O usoara exagerare, dar in sensul de deplasare admis. Si nu, mountul ala normal nu e chiar exorbitant, daca pretul e cel pe care l-am vazut eu in beta. Vreo 20k de gold sau ceva, iar prin comparatie jucand un pic pana la level 8 aveam vreo 2k, deci nu mi se pare neaparat prea mult ( numerele sunt aproximative, proprtia se pastreaza).

  Idea era ca e o chestie de principiu, putin imi pasa mie altfel ca nu pot sa joc imperial, cea mai jalnica rasa din tot universul, mai neoriginala si mai plata.

 17. WarDog a scris:

  In maxim jumatate de an o sa devina f2p.Iar ncsoft se trage pe sfoara…..o sa faca si cu jocu asta ca si cu guild wars 2.Toti bani care o sa i faca in jocul asta o sa i bage in curul lui AION :)))))))))))))))))))

 18. strumfi a scris:

  bine ca esti tu draga expert in cururi nerentabile :)))

 19. strumfi a scris:

  nici macar nu poti face diferenta intre un publisher si un developer . Lasa-ma sa iti desenez ca sa pricepi . Eu sunt Gogu . Chiar ma cheama Gogu . Eu fac un joc porno si tare as vrea sa gasesc niste perversi sa mi-l cumpere. Dar nu pot pentru ca nu am mijloacele necesare si nu ma pricep . Atunci vorbesc cu Ion , el are o firma numita Ncsoft care spune : ma Gogule da si tu 3-4 lei acolo si ma ocup eu de reclama,lansare si alte minuni .
  Ion mai are contract si cu Luiza care are un joc numit Aion , Luiza si Gogu , nu ser cunosc , nu se babardesc nu platesc intretinerea impreuna si nu fac copii . E fiecare cu aia a ma-sii iar Ion le ia banii la amandoi si ii trimite la produs. Ai inteles acum ? Daca tot nu ai inteles , esti chiar prost. Asta e la cel mai redus nivel la care pot sa iti explic 🙂

 20. strumfi a scris:

  CA SA REVIN LA SUBIECT . Tartore aici miroase a margarina comandata prin posta . Ori te-a lovit fanboyismul , se mai intampla , nu e rusine , toti facem greseli in tinerete ori a venit comanda de sus de la partid ca sa iti scoti sapca cu secera si ciocanul si sa ii dai un lustru 🙂 Spre deosebire de carnatii astia de pe aici eu chiar sunt in beta de ceva timp si cu mana pe inima va zic ca nu ii dau 6 luni pana devine f2p la stadiul in care este,
  Optimizarea este la pamant , se vaita baietii cu i-5uri ca au in jur de 20 fps-uri , npc-urile zboara prin aer , da aia care ar trebui sa imi dea questurile , hartile sunt mici si inghesuite , nu pot scapa de senzatia de conserva sau cada de baie , unde 40 ametiti bat 30 gaini . Multe questuri inca sunt buguite, culege 3 picioare de rinocer , ajungi la ultimul si te uiti ca pensionarul la pulpa de porc din vitrina , ca nu te poti atinge de ea. Ala din motive finainciare tu pt ca aia dorm in ghete . Daca il lanseaza in 6 luni , mai au o sansa sa indrepte lucrurile ,
  Mai devreme e fail . Mai tineti cont ca si cascavalul nu e nelimitat , cand se termina fondurile jocul se va lansa, pe principiul fa cruce si lanseaza-l la apa .

 21. Damian a scris:

  tot GW2 ramane la putere momentan

 22. Lulu a scris:

  Din ce am vazut, si incercat are foarte mare potential jocul ! Pentru amatorii genului cred ca este ceva minunat., mai ales dupa anul 2013 cand nu a aparut aproape mai nimic care se le capteze atentia. 4/5

 23. WarDog a scris:

  Stumfi cei de la anet intr-un an facusera bani de un nou DLC iar cand au fost intrebati dc nu scot raspunsul a fost unu de tot kktul.”ca a trebuit sa dea jumatate de bani la ncsoft”.Si bani aia sti unde sau dus ? in AION la o porcarie pe care nu o joaca nimeni……pentru ca e plictisitoare indiferent de ce rase sau clase o sa scoata in jocul ala.E publisher da e unu destul de jegos 🙂

 24. Toshiro a scris:

  ^Aion porcarie?Intoarce-te la World of Crapcraft te rog.Aion are mai multi playeri decat toate mmorpgurile scoase in ultimii 3 sau 4 ani.Stii unde se duc acei bani?In Blde n Soul.Iti suna cunoscut?Nu?Atunci stai jos si nu mai comenta.

 25. alex a scris:

  Cand am vazut ca e vorba de NCSoft, 99% tentativa o sa pice, ncsoft e ca o ciuma in randul mmorgpurilor, parerea mea.

  Tehnica cum face NCsoft bani e destul de cunoscut, iau bani de la alte jocuri (gen GW2) si investesc in proprile lor jocuri, creand astfel noi microtranzactii pentru a scoate bani sa-i hraneasca si studiourile care au dezvoltat jocul.

 26. Red a scris:

  Orice MMO e facut sa-l joci cu cineva. Chiar si in 2. Si strainii care sunt mai prietenosi, asa, din fire, se distreaza cu cele mai abjecte MMO-uri. Noi, pare-se, romanii, ne luam dupa aia putini care strang cele mai de sa-ti ia ochii obiecte, si a caror viata nu e prea plina de lumina. Asta facem si cu masinile, ca, deh, ai BMW = esti cineva.

  Eu vreau sa joc sa ma distrez. Insa nu am gasit vreun partener de MMO. Unul are de invatat, altul trebuie sa lucreze, cand ei pot, am eu de lucru. Am jucat vreo 2 ore SWTOR impreuna cu un tip din indepartata Rusie, via Skype, si a fost foarte fain.

  Aici am impresia ca se vorbeste despre astfel de jocuri din perspectiva single-player. Si asa orice MMO e plictisitor. Scopul unui astfel de joc e sa te distrezi cu prietenii. Nu conteaza ce faci in el, cati inamici x omori si ce obiecte extraordinare gasesti. Pana la urma sunt obiecte fara valoare reala, inchizi jocul si au disparut. Nu conteaza sa ajungi la ultimul nivel cu nu stiu ce echipament. Conteaza, in schimb, ora aia in care te distrezi cu prietenii si apoi mergi la lucru/invatat sau iesiti toti la o poveste.

  Sau poti da o tura cu sotia. Surpinzator, vezi gagici (cazuri mai mult sau mai putin reale) plangandu-se ca “sotul e dependent de jocuri pe calculator” si toate prietenele ei ii dau dreptate si spun ce mare nenorocire a dat pe dansa. In loc sa ia tastatura/controller-ul in mana si sa dea amandoi o tura de joc si sa se distreze impreuna.

  Oameni de …

 27. Red a scris:

  Cel mai misto moment a fost in prima luna dupa ce am cumparat WoW (2006 – iulie). Eram nivel 9 sau pe acolo si a venit unul de nivel 50 si a zis ca ne da la fiecare una bucata moneda de aur daca il ajutam sa faca putin farming.

  Sa vezi ce fugeam vreo 4 de niste inamici din aia, o mie pe metru patrat, sa nu ne atace de doua ori ca ne omoara, in timp ce asta de nivel 50 dadea in ei. Si asa am primit fiecare banii si eram apoi si tortul si cireasa de pe el cu atata banet virtual.

  De fapt toata momentele faine din orice MMO au fost cand jucam cu cineva. Indiferent ca am dat pretul intreg pe el si abonament lunar sau era unul gratis de jucat.

 28. Kusanagi a scris:

  saf13 mai documenteaza-te, windstar va avea microtranzactii nebunule din coceni, altfel cum poti cumpara acel ticket(pe care il poti cumpara cu bani reali si il vinzi la farmeri pe gold in joc, cu acest ticket poti plati gametime-ul) daca nu are micro-tranzactii ?? te contrazici singur sau habar nu ai ce inseamna micro-tranzactii, acel imperial moloz din TESO este doar un SKIN nu o rasa, mountul poate fi craftat sau luat din questuri, faptul ca nu poti cumpara cu gold din joc gametime este un lucru BUN, nu o sa sara preturile in sus, se cheama inflatie, cine are mai multi bani aia controleaza poata si cine sunt aia care or sa aiva mai multi bani ??? aia care au mai multi bani in real life si pot cumpara ticketele lu peste, asa ca ramai la desenele tale animate si inainte sa postezi documenteaza-te.

 29. Anon a scris:

  @Kusanagi, prietene, cunosti semnificatia cuvantului exclusiv? Pt. ca e scris in vreo 20 de locuri pe ESO: Imperial Edition? Si daca ai fi jucat un gram de Elder Scrolls ai sti ca Imperial e o rasa. Cat despre C.R.E.D.D. apropae orice joc cu subscription il are intr-o forma sau alta. Si pentru WoW erau sute de site-uri care vindeau Gamecards pe gold. Diferenta e ca trebuia sa mergi la incredere, macar in Wildstar e pe fata, nu e impotriva EULA, nu ai cum sa iti iei teapa.

 30. Kusanagi a scris:

  @Anon, prietene, a fi imperialist in TESO nu iti aduce nici un avantaj, nici un skill in plus, absolut nimic decat look-ul de Imperialist(ti-ai ales Imperialist si te poti alatura oricarei factii vrei) ! daca tu nu stii semnificatia cuvantului SKIN, si in caz ca nu stii, Imperials sunt NPC-urile din Elder Scroll, in WOW existau gamecards dar in TESO faci alimentarea pe cont, te loghezi si il alimentezi, daca vrei sa joci esti nevoit sa bagi un credit card la cont.

 31. HollowMan a scris:

  E interesant Wildstar dar departe de a fi WoW Killer si imi pare rau sincer, e dragutel ca gameplay dar interfata din punctul meu de vedere e un gunoi, mai ales ca la inceput iti baga pe gat toate optiunile posibile si nu este deloc intuitiv mai ales daca nu ai jucat WoW inainte sau macar un MMO.
  Poate mai lucreaza la chestii pentru ca am vazut ca vor feedback dupa unele questuri, vom vedea dar momentan nu prea are vre-o sansa sa concureze cu Warlords of Draenor.

 32. klz a scris:

  Am vorbit cu multi jucatori care l-au incercat si am citit multe preview pe diferite situri si pot spune ca n-am mai vazut de mult timp o asemenea consistenta a opiniilor pozitive la adresa unui MMO. Sunt sanse sa aveam de-a face cu un succes cel putin la nivelul lui Guild Wards 2.

 33. hutzi a scris:

  Damian…. doar in lumea ta!!!

 34. JohhnyCash a scris:

  Blade and Soul pare mult mai evoluat si grafic , si ca gameplay , si cel mai tare este ca sunt doar 3 sau 4 lucruri care le porti care iti dau status , in rest un lvl 34 poate sa bata aceeasi clasa, alt player lvl 45 .
  O sa fie balance , si da , este facut de NCSOFT , desi se cam fac de rusine cu micro-tranzactiile , mai varza decat Tencent de la chinezi nu poate fi.

 35. Tartoru a scris:

  Johhny, personal cred ca B&S si Wildstar nu au nimic in comun. Dacă primul se adreseaza generatiei iubitoare de măngi, animeuri și alte chestii asiatice, Wildstar pare facut pentru vest. Poveste, umor and shit.

  B&S mi se pare a fi doar o colectie de personaje cu ochii cat china si gura cat andora care o ard martial style si doar atat. E parerea mea bazata doar pe ce se vede prin clipuri, nu am apucat să-l joc.

 36. Assassin a scris:

  @maimukas, exista deja un MMO porno, se numeste “Gangbang”.

 37. WarDog a scris:

  @Toshiro stai flex ca nu sunt incepator in cea ce priveste mmo-urile+B&S e o porcarie asiatica buna pentru a freca menta cand nu ai ce face uitandute la un “big ass and boooooobs”.Si da AION e o porcarie care are un playerbase de tot kktu care a supt pur si simplu GW2 care avea si are potential dar daca bani se duc in curul unei porcari sigur ca GW2 nu o sa primeasca un expansion la care toata lumea se asteapta sa apara.Si credema ca nu sunt fan WoW.Dar WildStar o sa aiba soarta lui GW2 ca oameni termina rapid lvl-up,story,gear,pvp etc si atunci cand o sa termine o sa intrebe daca jocul o sa primeasca un expansion si o sa primeasca mare m*** pentru ca bani o sa intre in AION :))))

 38. saf13 a scris:

  Kusanagi, CREDD ( chestia care o folosesti pt a cumpara gametime daca nu vrei sa platesti abonament) il cumperi cu ingame gold de la AH sau playeri care il cumpara initial de la NCSOFT cu bani reali. CREDD poate fi folosit doar la gametime.
  In Wildstar ai parte de tot continutul, daca platesti jocul si apoi abonament ( cel putin asa au promis Carbine).

  Pe de alta parte, ESO iti limiteaza continutul la care ai acces, impunand cumpararea editiei Imperial – altfel nu poti juca cu o rasa destul de ravnita ( de ce zici tu ca e doar skin, cand au anuntat clar ca este o rasa ?) si de asemenea primesti de la bun inceput un mount, pe care ceilalti playeri il vor putea cumpara abia dupa cateva zile de questing/ farmat gold. Asta inseamna ca, timp de cateva zile aia cu mount o sa aiba un avantaj fata de ceilalti deoarece TESO e un joc cu spatii largi, care iti iau ceva timp sa le parcurgi la pas.

  Din punctul asta de vedere Wildstar este mai corect fata de jucatori.

  Greseala mea cu microtranzactiile, vor exista im ambele jocuri, sper doar sa nu aiba un impact mare asupra gameplay, sa fie doar cosmetice.

 39. hutzi a scris:

  Am o cheie de beta pt weekendul asta. Care e interesat sa ma caute pe steam `hutziman`

 40. vali a scris:

  Mda, dupa primele 2 alineate deja imi spuneam “prostia asta de articol sigur e scrisa de Tartoru”.

  Draga domnule Tartoru, niciodata n-o sa inteleg cum unul ca tine a fost admis sa scrie pe computergames.

  Esti un fanboy jenibil care promoveaza cu toate superlativele doar nulitati de jocuri, din cauza ca iti plac tie. Copil lovit in cap la nastere, grow up si mai lasa-ne cu jocurile desene animate al caror fan esti tu.

 41. Pintilie Vasile a scris:

  Am resuit si eu sa joc putin pe BETA. Foarte prost optimizat din punct de vedere grafic, foarte foarte foarte prost!!!

 42. Alex a scris:

  Unii asteapta sa joace acest

 43. john a scris:

  Prefer Guild Wars 2. Pentru ca Wildstar are o grafica la fel de “desen animat” ca si WoW, ceea ce este destul de neplacut la nivelul anului 2014. Incercati sa jucati cateva ore de massive-pvp (“World vs World vs World”) in Guild Wars 2, sa vedeti ce inseamna o confruntare real-time intre 600 de jucatori de pe 3 servere, cu asedii de castele, arme de asediu si o sa realizati cat de invechit si plictisitor a devenit conceptual World of Warcraft.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.