Walt Disney investește în Team Liquid

Colaborarea se va face în cadrul Disney Accelerator Program

Grupul aXiomatic, cel care din toamna anului trecut deține Team Liquid, a intrat în rândul organizațiilor susținute de The Walt Disney Company. Colaborarea se va face în cadrul Disney Accelerator Program, prin care companiile incluse beneficiază de investiții și de pregătire a resurselor umane. Obiectivul final fiind pregătirea companiilor incluse în acest program pentru o potențială colaborare mai strânsă cu Walt Disney.

Aceata nu este, însă, prima legătură cu eSport-ul pe care Disney o stabilește. Prin intermediul companiei BAM Technologies – pe care Disney o deține –, a fost începută o colaborare cu Riot Games pe suma de 300 de milioane de dolari pentru difuzarea de meciuri de LoL. Disney a colaborat și cu Nintendo pentru difuzarea unor meciuri de Mario Kart 8 pe canalul DisneyXD. În plus, Disney deține si ESPN care, printre altele, are și o secție dedicată eSport-ului.

Parteneriatele formate anul acesta, până la data actuală:

 

Sursa: labusinessjournal.com

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.