Vânzările PlayerUnknown’s Battlegrounds au depășit 7 milioane de exemplare

A reușit performanța de a aduna laolaltă 600.000 de jucători în același timp

Conform SteamSpy, PlayerUnknown’s Battlegrounds a depășit 7 milioane de exemplare vândute pe PC și a “bătut” Counter-Strike: GO la categoria de cei mai mulți jucători online în același timp, în ultimele 24 ore, cu totalul de 600.000 de jucători. Cu această performanță jocul a trecut pe locul al doilea în această categorie, pe primul loc aflându-se Dota 2 cu 800.000 de jucători.

În cadrul Gamescom 2017 va avea loc un eveniment intitulat My Journey (pe 23 august) unde creatorul acestui joc, Greene, discuta cum a ajuns de la modder la directorul de creație a unuia dintre cele mai populare jocuri de PC din lume – jocul de față.

PlayerUnknown’s Battlegrounds se află în Early Access, iar varianta completă va fi lanată la sfârșitul acestui an pe PC. Pe console va fi lansat în exclusivitate pe Xbox One X, pentru o perioadă limitată de timp.

3 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. Cris a scris:

    Dovada clara ca poti avea un joc de o calitate cel mult medie dar cu mediatizare buna vinzi de rupi.

  2. cucu a scris:

    Stai cuminete mosulica, ca e super jocul !! Nu excelaza grafic ( nici la suport tehnic , serverele laguiesc un pic) dar la 29 de euroi merita cu siguranta !!

  3. coco a scris:

    maxim 10 merita

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.