Vânzările lui Darksiders II: Deathinitive Edition ar putea impulsiona dezvolarea lui Darksiders III

Recenziile jucătorilor Steam nu sunt încurajatoare în acest sens

Nordic Games, deținător al IP-ului Dearksiders, a lansat Darksiders II: Deathinitive Edition pe PC, PS4 și Xbox One la începutul lunii. Recenziile criticilor și ale gamerilor sunt mixte, dar compania a declarat că succesul financiar al jocului nu trebuie subestimat. Pe forumul Steam, Reinhard Pollice, producător executiv al titlului în cadrul Nordic Games, a declarat:

Darksiders II Deathinitive Edition a fost doar începutul. De când am achiziționat franciza în 2012, căutăm opțiuni pentru dezvoltarea lui Darksiders III. Această versiune Remaster este doar un fel de a aduce franciza în atenția publicului și de a avea o poziție mai bună în vederea lui Darksiders III.

Dacă dețineți deja versiunea originală a jocului, Deathinitive Edition este un upgrade gratuit. Altminteri, costă 29,99€.

Pagina Steam este aceasta.

5 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. MMM a scris:

  Hai ca se poate :))))

 2. Adrian a scris:

  Pai de ce pana mea nu se ocupa de 3 si scot remaster shit

 3. alberto a scris:

  iti spun eu de ce nu se ocupa de 3 si scot remaster.
  sa mai stranga niste fondusri nu e mare greutate sa scoata remaster
  capcom a inceput sa traieasca din remaster nu au mai facut ceva de mult timp iar pe resident evil remaster au atins cifra de 1 miliot de vanzari.
  deci in concluzie se merita sa faci asa ceva

 4. Amaregaz a scris:

  Dezvolarea, buna asta

 5. Axxa78 a scris:

  subscriu la ce s-a spus mai sus, desi imho nu aduce mai nimic in plus decat versiunile old-gen, probabil se urmareste atragerea de noi fonduri pentru a ajuta la dezv. Darksiders 3 ceea ce nu e rau pana la urma. Primele titluri in serie au fost de vis indiferent de platforma. Clar este necesar a se continua….in fond, there should be four horsemen yes????

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.