Valve anunță un nou joc video – Artifact: The Dota Card Game

Valve chiar nu vrea să numere până la 3

Valve nu uită de perioada în care lansa jocuri video și anunță astăzi Artifact: The Dota Card Game.

După cum indică și numele, gameplay-ul va fi din genul Card Battle, dar cu lanes, creep și baze. A mai fost confirmat că vor fi disponibile cel puțin trei boards și că până și gamerii care nu sunt familiarizați cu jocurile MOBA vor fi atrași. Informațiile sunt puține, după cum vedeți, iar videoclipul nu este deloc edificator. Mai mult, comentariile asociate lui pe YouTube nu sunt deloc flatante.

Lansarea este programată pentru 2018 pe PC.

4 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1.   a scris:

  Ce m*iști.

 2. slayer a scris:

  seria half life a fost deplorabile vanzare fooarte slabe de aia numai fac o continoare ca nu se cumpara asta pare ceva bun original

 3. Vasile a scris:

  @Slayer – Half life 2 a vandut minim 12 mil de exemplare. Daca astea au fost vanzari deplorabile atunci las-o naibii de treaba. Investitia a fost de 40 mil $ app. Fa tu niste calcule sa vezi unde ajungi. Nu mai fac jocuri ptr majoritatea talentului a plecat ptr ca Valve nu vrea sa isi miste fundul ptr ca nu considera ca are rost avand in vedere ce bani grei produce STEAM.

 4. HashTag a scris:

  si din alea 12 mil cate exemplare au fost vandute la pret de 1.99$?

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.