Urmăriți tutorialul și încă 50 minute din Horizon: Zero Dawn

Prea mult Far Cry Primal, prea puține robo-girafe?

Una dintre cele mai puternice exclusivități care vor fi lansate pe PlayStation 4 în acest an va fi Horizon: Zero Dawn. El este dezvoltat de Guerrilla Games, studio responsabil pentru seria Killzone, și urmează să fie disponibil începând cu 28 februarie.

Recent, un videoclip a fost scăpat pe internet, iar el prezintă tutorialul, cu mai toate acțiunile care pot fi întreprinse de jucători fiind descrise. Faptul că instructiunile sunt scrise în tailandeză este un detaliu, dat fiind că multe dintre mecanicile jocului sunt ușor de înțeles.

În continuare găsiți și un walkthrough de 50 minute care prezintă cât de bine curge jocul.

Trebuie menționat și faptul că Horizon: Zero Dawn pare prea similar cu Far Cry Primal în multe aspecte. De asemenea, misiunea prezentată în al doilea videoclip nu convinge prin originalitatea  obiectivelor sale, ea putând avea loc în orice alt joc open world disponibil deja pe piață.

17 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. alberto a scris:

  macar este un sf intr-un ambient frumos
  totusi, are potential !

 2. gta 2 a scris:

  Nu i pe pc nu este prea relevant

 3. Skankhunt42 a scris:

  @gta 2 Majoritatea celor de aici avem si cate o consola pe langa PC. Asadar, e foarte relevant pentru noi, adevaratii gameri.

 4. Mad a scris:

  Skankhunt42:) you the best 🙂 you the one

 5. Mark a scris:

  Day One scrie pe el. Abia aștept să-l joc, mai ales că am făcut trecerea la PS4 Pro si TV 4k cu HDR.

 6. DILY a scris:

  De curiozidad, ce 4K ţi-ai luat şi cum se împacă cu PS4. că şi pe mine mă bate gândul, dar nu ştiu ce să aleg….?

 7. Mark a scris:

  Un smart TV ultra HD de 140 cm diagonală, marca Samsung UE55K S7002. Vezi ca este foarte important să aibă panelului pe 10 biți, iar HDR să respecte standardul HDR1000. Ceea ce costă foarte mult acum, undeva la 6000-6500 lei. Eu l-am luat mai ieftin, am dat 5000 lei de la cineva care trebuie să plece în afara tării si avea mare nevoie de bani.

 8. DILY a scris:

  UAUU ce scoruri, merci fain!

 9. DILY a scris:

  Oricum din ce văzui pe emag oamenii se cam plâng de KS7002 ăsta, că n-are negrul uniform, că sacadează în jocuri, tu ai întâlnit problemele astea? Că să dai 5000 Ron şi să fie adevărat ce zic ăştia te duci şi îl faci guler la şefu Samsung, pe partea economică direct 🙂

 10. Mark a scris:

  Nu am avut niciun fel de probleme cu acest tv. Problema cu negrul nu este negru ține de panelul lcd si este des întâlnită în discuțiile de pe net. Mie nu mi se pare cum spun alții că negrul nu ar fi negru, sau că ar încetini jocurile. TV-ul este superb si sunt foarte mulțumit de el.

 11. Skankhunt42 a scris:

  Uite unde era adevăratul gamer la tv cu tub si o carcasa de 200$.

 12. George P a scris:

  Referitor la partea astea cu negrul care nu e negru, din pacate, dupa oprirea productiei la plasme, cativa ani cam asa vor sta lucrurile pana cand OLED-urile vor deveni mainstream.

 13. Mark a scris:

  Pe net a apărut stirea că vei avea nevoie de aproximativ 20 de ore pentru a termina jocul, bazându-te pe questul principal. Dacă vrei să termini jocul rezolvand toate questurile secundare, îți va lua circa 40-45 de ore. Dacă numai faza cu questul principal este reală, atunci vor fi bine investiți banii, fiindcă rar mai vezi în ziua de azi un joc care să-ti ofere atâta timp de gaming.

 14. Skankhunt42 a scris:

  Clona mea care a postat al doilea comentariu e doar un frustrat. Trist…

 15. krauss a scris:

  Daca nu am si consola, nu sunt un gamer adevarat/true/hardcore/pe bune. Pe bune?

 16. Skankhunt42 a scris:

  @krauss

  Da, pe bune.

  Daca nu, esti doar un fel de taliban care stie el care e Dumnezeul adevarat (PC-ul) si o tine pe a lui una si buna, fara sa incerce altceva.

 17. Skankhunt42 a scris:

  @clona mea

  Ai grija sa nu te prinda ma-ta! 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.