Universim dorește să reînvie genul God Game

Intervenționist sau nu?

În ultimii ani, odată cu apariția lui Kickstarter și cu afluxul tot mai mare al studiourilor indie, tot mai multe genuri de joc au revenit, dar unul încă lipsește: God Game.

Crytivo Games dorește să rectifice situația de facto, urmând să lanseze în scurt timp prin Early Access titlul Universim pe Steam și GOG. Un demo este disponibil pe Steam, iar el are recenzii îmbucurătoare. Grafica ar putea face jocul să pare mai simplist decât este, dar el pare să fie ambițios.

Oamenii, dar și fauna, au AI independent, ce înseamnă că intervenția divinității nu este de fiecare dată necesară, iar diverse facțiuni pot porni războaie. O multitudine de calamități pot fi declanșate, în funcție de cât de mult cred subiecții voștri în Voi. Civilizația trece dintr-o eră în alta, iar într-un final poate coloniza alte planete. Asta ar marca în alte jocuri sfârșitul, dar în Universim este doar începutul. Toate planetele vor fi create procedural, iar fiecare va fi extraterestră.

2 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

  1. Octavian a scris:

    “Oamenii, dar și fauna, are AI independent”. Las-o dracu, chiar asa? Da-ti demisia.

  2. Rasta a scris:

    It’s a tough crowd holmes. 🙂

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.