Ultimate General: Civil War a ieșit din Early Access

Strategie cu adevărat strategică

Game-Labs a lansat în weekend-ul trecut versiunea finală a jocului de strategie Ultimate General: Civil War, RTS tactic.

Ca și în precedentul titlu, Ultimate General: Gettysburg, se prezintă o parte a războiului civil american dintre Nord și Sud.

În dezvoltarea jocului a luat parte și Nick Thomadis, recunoscut pentru seria de moduri DarthMod ale jocurilor Total War, care rebalansează AI-ul, printre altele. Ca urmare, nu este nicio surpriză faptul că și Ultimate General: Civil War are unul dintre cele, dacă nu chiar cel mai competent și realist AI din genul RTS.

Totuși, jocul nu trebuie rezumat doar la inteligența artificială. Două campanii dinamice, care acontează și eșecurile, nu doar victoriile, misiuni cu multiple obiective, și construirea propriei armate sunt alte elemente interesante.

Pagina Steam este aici.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.