Ubisoft anunță RPG-ul Might & Magic X Legacy

Va fi lansat anul acesta

De când au obținut drepturile asupra seriei Might & Magic, Ubisoft a lansat mai multe jocuri bazate pe universul creat în 1986 de către New World Computing și dezvoltat de studiourile 3DO. Din nefericire ultimul RPG first-person turn based Might & Magic a fost lansat acum 11 ani și nu s-a ridicat la standardele impuse de titlurile anterioare.

Acum aflăm că studiourile germane Limbic Entertainment lucrează la Might & Magic X Legacy, joc ce va continua povestea din Might & Magic Heroes VI. Veți avea la dispoziție o echipă de patru eroi alături de care să dezvăluiți intrigile țesute de facțiunile rivale din orașul Karthal. Aflat în pragul distrugerii, soarta acestuia va fi influențată de acțiunile voastre.

De asemenea, aventurile vă vor purta în zone noi din Ashan, nemaiîntâlnite până acum în universul Might & Magic. Veți explora grote, labirinturi și orașe, enigmele ce trebuiesc rezolvate urmând să vă pună inteligența la încercare.

Eroii vor putea fi aleși din cele 4 rase existente, fiecare având 12 clase cu abilități proprii. Pe măsură de veți ieși victorioși din bătăliile purtate împotriva inamicilor, eroii vor crește în nivel și vor învăța abilități noi.

Might & Magic X Legacy va fi lansat pentru PC în cursul acestui an, o primă prezentare a jocului urmând să fie făcută la PAX East.

Might & Magic X Legacy

Producător: Limbic Entertainment

Distribuitor: Ubisoft

Platforme: PC

Gen: RPG

Pagina Oficială: Vizitează

Data de lansare: 23 ianuarie 2014