Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Și Team Spirit a intrat în rândul organizațiilor cu echipe din gama “academy” prin preluarea fostei echipei 1337. Team Spirit Academy arată după cum urmează:

Team Spirit se alătura astfel unei liste din care mai fac parte organizații precum Team EnVyUs, Fnatic, North, Misfits, Counter Logic Gaming sau MVP. Simultan cu acest transfer, Team Spirit a făcut și o modificare la prima sa echipă, prin aducerea jucătorului ucrainean Sergey “starix” Ischuk  în locul lui Anton “kibaken” Kolesnikov.

Dupa ce, în urmă cu câteva zile, Team Vitality l-a adus pe suedezul Jakob “YamatoCannon” Mebdi pe poziția de antrenor, organizația a adus acum modificări și lotului prin transferul lui Oskar “VandeR” Bogdan și scoaterea sud-coreenilor Lee “GBM” Chang-suk și Ha “Hachani” Seung-chan. Dea lungul carierei sale profesioniste, “VandeR” a jucat pentru un număr destul de mare de echipe, dintre care cele mai cunoscute sunt Schalke 04,  H2k-Gaming, Team ROCCAT și Millenium. Team Vitality a încheiat sezonul de primăvară pe locul patru în grupa B a conferinței europene, ratând astfel play-off-urile. Din Team Vitality face parte și jucătorul român Baltat “AoD” Alin.

După aproximativ un an și jumatate, Vici Gaming l-a adus înapoi pe jucătorul Chen“Hao” Zhihao în locul lui Yang “END” Pu, care s-a oprit temporar din joc și pe cale de consecință a fost trimis pe banca de rezerve. Chen“Hao” Zhihao a jucat pentru Vici Gaming timp de șase luni în 2015, ulterior fiind cedat la Newbee, unde a jucat aproape zece luni.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.