Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Și Team Spirit a intrat în rândul organizațiilor cu echipe din gama “academy” prin preluarea fostei echipei 1337. Team Spirit Academy arată după cum urmează:

Team Spirit se alătura astfel unei liste din care mai fac parte organizații precum Team EnVyUs, Fnatic, North, Misfits, Counter Logic Gaming sau MVP. Simultan cu acest transfer, Team Spirit a făcut și o modificare la prima sa echipă, prin aducerea jucătorului ucrainean Sergey “starix” Ischuk  în locul lui Anton “kibaken” Kolesnikov.

Dupa ce, în urmă cu câteva zile, Team Vitality l-a adus pe suedezul Jakob “YamatoCannon” Mebdi pe poziția de antrenor, organizația a adus acum modificări și lotului prin transferul lui Oskar “VandeR” Bogdan și scoaterea sud-coreenilor Lee “GBM” Chang-suk și Ha “Hachani” Seung-chan. Dea lungul carierei sale profesioniste, “VandeR” a jucat pentru un număr destul de mare de echipe, dintre care cele mai cunoscute sunt Schalke 04,  H2k-Gaming, Team ROCCAT și Millenium. Team Vitality a încheiat sezonul de primăvară pe locul patru în grupa B a conferinței europene, ratând astfel play-off-urile. Din Team Vitality face parte și jucătorul român Baltat “AoD” Alin.

După aproximativ un an și jumatate, Vici Gaming l-a adus înapoi pe jucătorul Chen“Hao” Zhihao în locul lui Yang “END” Pu, care s-a oprit temporar din joc și pe cale de consecință a fost trimis pe banca de rezerve. Chen“Hao” Zhihao a jucat pentru Vici Gaming timp de șase luni în 2015, ulterior fiind cedat la Newbee, unde a jucat aproape zece luni.