Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

La câteva zile de la anunțul că a intrat în eSports, Spartak Sports Society și-a prezentat și lotul cu care și-a făcut intrarea în circuitul competițional de CS:GO. Astfel Spartak va fi reprezentată de-acum încolo de RuSh3D, care este o echipă destul de veche în Federația Rusă, fiind înființată în toamna anului 2005. De-atunci a avut doar participări la competiții interne, fără să fi înregistrat rezultate ieșite din comun.

După doar trei luni, Ninjas in Pyjamas a întrerupt oficial colaborarea cu danezul Troels “SyndereN” Nielsen, aducându-l în locul lui pe Aydin “iNsania” Sarkohi. Fost jucător de Heroes of Newerth, Aydin “iNsania” Sarkohi și-a început parcursul profesionist în 2016, de-atunci trecând pe la câteva echipe mici. Aceasta este prima modificare de lot pe care NiP a făcut-o de la revenirea în circuitul profesionist de Dota 2, în luna ianuarie.

După aproximativ cinci luni în care a jucat pentru Vega Squadron, Akbar “SoNNeikO” Butaev a revenit la Natus Vincere în locul lui Roman “rmN-“ Paley. Motivul aparent al schimbării este ratarea calificării atât la Dota 2 Asia Championship 2017, cât și la The Kiev Major 2017. Înainte de a fi transferat la Vega Squadron, în noiembrie 2016, “SoNNeikO” jucase pentru Natus Vincere timp de un an și jumatate.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.