Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

După trei luni de la intrarea în circuitul de CS:GO, Misfits a adus deja schimbări lotului său, compus până zilele trecute numai din jucători de la Team SoloMid. Astfel, organizația l-a cedat la Team Liquid pe Russel “Twistzz” VanDulken și i-a luat, în schimb, pe David “devoduvek” Dobrosavljevic de la Team EnVyUs și pe François “AmaNEk” Delauney de la Vexed Gaming. În cel privește pe Russel “Twistzz” VanDulken, acesta l-a înlocuit la Liquid pe Jacob “Pimp” Winneche. Misfits arată acum astfel:

Echipa nord-americană Rush a efectuat a treia schimbare de componență de anul acesta, cedându-l pe Derrick “LILMAN” Boyne la NRG eSports și aducându-l în loc pe Steven “rooRoooo” Herrell. Acesta este un jucător care și-a început parcursul profesionist în 2015, de-atunci trecând pe la un număr destul de mare de echipe. Dintre acestea, singurele mai cunoscute sunt Spylce și eLevate. Rush nu beneficiază de o formă tocmai bună în momentul de față. Echipa concurează în grupa de calificare nord-americană ESL Pro League Season 5, unde are trei victorii și numai puțin de 15  înfrângeri.

Prin aducerea lui Derrick “LILMAN” Boyne de la Rush, NRG eSports l-a pus pe banca de rezerve pe Edgar “MarkE” Jimenez, un jucător mexican pe care l-a adus de la Team Quetzal în decembrie 2016. Motivele din spatele deciziei au fost precizate destul de clar de organizație într-o declarație pentru HLTV, fiind invocate lipsa de experiență și problemele de comunicare. Și Derrick “LILMAN” Boyne se va afla, însă, într-o perioadă de probă, mai exact pe durata calificărilor ESL Pro League Season 5 și Esports Championship Series Season 3.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.