Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

După trei luni de la intrarea în circuitul de CS:GO, Misfits a adus deja schimbări lotului său, compus până zilele trecute numai din jucători de la Team SoloMid. Astfel, organizația l-a cedat la Team Liquid pe Russel “Twistzz” VanDulken și i-a luat, în schimb, pe David “devoduvek” Dobrosavljevic de la Team EnVyUs și pe François “AmaNEk” Delauney de la Vexed Gaming. În cel privește pe Russel “Twistzz” VanDulken, acesta l-a înlocuit la Liquid pe Jacob “Pimp” Winneche. Misfits arată acum astfel:

Echipa nord-americană Rush a efectuat a treia schimbare de componență de anul acesta, cedându-l pe Derrick “LILMAN” Boyne la NRG eSports și aducându-l în loc pe Steven “rooRoooo” Herrell. Acesta este un jucător care și-a început parcursul profesionist în 2015, de-atunci trecând pe la un număr destul de mare de echipe. Dintre acestea, singurele mai cunoscute sunt Spylce și eLevate. Rush nu beneficiază de o formă tocmai bună în momentul de față. Echipa concurează în grupa de calificare nord-americană ESL Pro League Season 5, unde are trei victorii și numai puțin de 15  înfrângeri.

Prin aducerea lui Derrick “LILMAN” Boyne de la Rush, NRG eSports l-a pus pe banca de rezerve pe Edgar “MarkE” Jimenez, un jucător mexican pe care l-a adus de la Team Quetzal în decembrie 2016. Motivele din spatele deciziei au fost precizate destul de clar de organizație într-o declarație pentru HLTV, fiind invocate lipsa de experiență și problemele de comunicare. Și Derrick “LILMAN” Boyne se va afla, însă, într-o perioadă de probă, mai exact pe durata calificărilor ESL Pro League Season 5 și Esports Championship Series Season 3.