Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

Misfits a anunțat transferul jucătorilor David “devoduvek” Dobrosavljevic și François “AmaNEk” Delaunay în locul lui Skyler “Relyks” Weaver și a lui Russel “Twistzz” Van. David “devoduvek” Dobrosavljevic și-a început parcursul profesionist în urmăcu doar un an și jumătate în urmă. Cu toate acestea, în acest timp a jucat pentru un număr destul de mare de echipe, cele mai cunoscute dintre ele fiind Vexed Gaming și Team EnVyUs. În ce-l privește pe François “AmaNEk” Delaunay, acesta are un traseul similar cu al lui “devoduvek“, doar că nu a jucat pentru Team EnVy.

G2 eSports are un nou lot de CS:GO, pe lângă cel pe care-l avea deja, compus în totalitate din jucători spanioli. Cam toți sunt necunoscuți, nu și-au început parcursul profesionist de foarte mult timp și au activat la echipe mici. Astfel, a doua echipă a G2 eSports arată după cum urmează:

După un sezon de primavară mediocru, Splyce a întrerupt colaborarea cu antrenorul Jakob “YamatoCannon” Mebdi în urma unei decizii comune, luată împreună cu echipa și cu antrenorul. Motivul invocat fiind plafonarea. Spylce s-a clasat pe poziția a 3-a în grupa B a conferinței europene, având șapte victorii și șase înfrângeri, iar ulterior a pierdut în play-off-uri în fața Misfits cu 3-2.. În cel privește pe Jakob “YamatoCannon” Mebdi, acesta venise de la Team ROCCAT în luna ianuarie a acestui an, el mai având trecut în istoric o serie destul de lungă de echipe. 

Digital Chaos a renunțat la întreaga sa echipă de Dota 2 din care făcea parte și jucătorul român Aliwi “w33” Omar, preluând în schimb fostul lot al Team Onyx. Aceasta din urmă e o echipă înființată în urmă cu doar trei luni, cu jucători de la diverse echipe și care nu a câștigat nicio competiție, dar care care s-a remarcat. Recent, ex-Team Onyx s-a calificat atât la The Kiev Major 2017, cât și la Dreamleague Season 7. Astfel, Digital Chaos arată acum după cum urmează:

Cu fosta echipă, Digital Chaos a obținut câteva rezultate foarte bune, dintre ele de menționat fiind locul întâi la ESL One Genting 2017, locul doi la The International 2016 și locul 3-4 la The Boston Major 2016.