Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

Misfits a anunțat transferul jucătorilor David “devoduvek” Dobrosavljevic și François “AmaNEk” Delaunay în locul lui Skyler “Relyks” Weaver și a lui Russel “Twistzz” Van. David “devoduvek” Dobrosavljevic și-a început parcursul profesionist în urmăcu doar un an și jumătate în urmă. Cu toate acestea, în acest timp a jucat pentru un număr destul de mare de echipe, cele mai cunoscute dintre ele fiind Vexed Gaming și Team EnVyUs. În ce-l privește pe François “AmaNEk” Delaunay, acesta are un traseul similar cu al lui “devoduvek“, doar că nu a jucat pentru Team EnVy.

G2 eSports are un nou lot de CS:GO, pe lângă cel pe care-l avea deja, compus în totalitate din jucători spanioli. Cam toți sunt necunoscuți, nu și-au început parcursul profesionist de foarte mult timp și au activat la echipe mici. Astfel, a doua echipă a G2 eSports arată după cum urmează:

După un sezon de primavară mediocru, Splyce a întrerupt colaborarea cu antrenorul Jakob “YamatoCannon” Mebdi în urma unei decizii comune, luată împreună cu echipa și cu antrenorul. Motivul invocat fiind plafonarea. Spylce s-a clasat pe poziția a 3-a în grupa B a conferinței europene, având șapte victorii și șase înfrângeri, iar ulterior a pierdut în play-off-uri în fața Misfits cu 3-2.. În cel privește pe Jakob “YamatoCannon” Mebdi, acesta venise de la Team ROCCAT în luna ianuarie a acestui an, el mai având trecut în istoric o serie destul de lungă de echipe. 

Digital Chaos a renunțat la întreaga sa echipă de Dota 2 din care făcea parte și jucătorul român Aliwi “w33” Omar, preluând în schimb fostul lot al Team Onyx. Aceasta din urmă e o echipă înființată în urmă cu doar trei luni, cu jucători de la diverse echipe și care nu a câștigat nicio competiție, dar care care s-a remarcat. Recent, ex-Team Onyx s-a calificat atât la The Kiev Major 2017, cât și la Dreamleague Season 7. Astfel, Digital Chaos arată acum după cum urmează:

Cu fosta echipă, Digital Chaos a obținut câteva rezultate foarte bune, dintre ele de menționat fiind locul întâi la ESL One Genting 2017, locul doi la The International 2016 și locul 3-4 la The Boston Major 2016.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.