Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

CS:GO

Echipa chineză Tyloo l-a transferat oficial pe unul dintre foștii săi jucători din intervalul 2013-2014, Zhen “HZ” Huang. Acesta juca deja de câteva săptămâni pentru Tyloo, dar se afla într-o perioadă de probă. Este a patra schimbare de lot din ultimele două luni. Deși este cea mai bună echipă de CS din China – și probabil și din Asia -, Tyloo a avut succes preponderent pe plan național și regional, neavând la activ nicio victorie la o competiție internațională majoră. Următoarea astfel de competiție este finala StarLadder i-League StarSeries Season 3.

OpTic Gaming a luat decizia să întrerupă colaborarea cu brazilinanul Luis “peacemaker” Tadeu, care s-a aflat într-o perioadă de probă pe postul de antrenor. Decizia a fost, cel mai probabil, motivată de rezultatele foarte slabe de la DreamHack Las Vegas 2017 și de la IEM Katowice 2017. Începând cu 2015, Luis “peacemaker” Tadeu, cu o carieră profesionistă începută în 2002, a mai activat ca antrenor pentru alte patru echipe, Games Academy, Tempo Storm, Team Liquid și NRG eSports. 

Overwatch

NRG eSports și-a completat lotul de Overwatch prin adăugarea a doi noi jucători, americanii Anthony “Harbleu” Ballo și Alex “Ajax” Jackson. Asta-nseamnă că echipa și va reveni în activitate. Aflată într-un process aproape perpetuu de restructurare, NRG eSports a lipsit din circuitul de Overwatch în ultimele luni, ultima competiție la care a luat parte fiind Major League Gaming Vegas 2016, din decembrie.

Hearthstone

După un an de colaborare Cloud9 și James “Firebat” Kostesich au decis să întrerupă colaborarea. În timpul în care s-a aflat la Cloud9, “Firebat” nu participat nici la competiții foarte importante și nu a avut niciun rezultate foarte bune. În plus, a avut încasări foarte mici. Ultimul lui rezultat bun a fost un loc doi la World Cyber Arena 2015.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.