Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

CS:GO

Ninjas in Pyjamas a decis să îl aducă pe jucătorul celor de la Epsilon eSports, William “draken” Sundin, în locul lui Jacob “pyth” Mourujärvi, care a fost trecut în rezervă. Motivul din spatele modificării este destul de evident: NiP se află într-o criză de formă de ceva timp, situație cel mai bine reflectată în rezultatele din cadrul calificărilor regionale ESL Pro League Season 5. Acolo, NiP ocupă ultima poziție, cu șase înfrângeri și nicio victorie. În plus, toate rezultatele de la Intel Extreme Masters XI Oakland încoace (competiție câștigată de altfel) au fost slabe sau foarte slabe. Astfel, NiP arată acum după cum urmează:

Splyce a rămas iarăși în patru oameni după ce unul dintre jucătorii să, Joey “CRUC1AL” Steusel, a ieșit din lot. Este a șasea modificare de lot făcută în ultimele patru luni de un Splyce care aproape că a dispărut din competițiile internationale importante de CS:GO.

League of Legends

Confruntată cu foarte plauzibilul scenariu in care să fie nevoită să joace în Summer Promotion, Origen a decis să mai facă încă o modificare de lot prin titularizarea polonezului fără experiență în LCS, Jakub “Cinkrof” Rokicki, pe poziția de Jungler. Asta a însemnat scoaterea din rândul titularilor a sud-coreeanului Kim “Wisdom” Tae-wan, motiv pentru care acesta a decis să plece din echipă. Schimbările vin, oricum, prea târziu pentru Origen care, în momentul de față, are nouă înfrângeri și nicio victorie. Origen arată acum după cum urmează: