Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

League of Legends

Cloud9 l-a cedat temporar pe jucătorul american William “Meteos” Hartman către Phoenix1, în locul lui Rami “Inori” Charagh, plecat din motive personale. A fost a doua oară când Cloud9 l-a cedat pe “Meteos“, prima oară făcând acest lucru în favoarea celor de la Gambit Gaming.

Dota 2

După aproximativ șase luni petrecute la compLexity Gaming, organizația și jucătorul român Mihai “canceL” Antonio au decis de comun acord să întrerupă colaborarea. Motivul ar fi performanțele sub așteptări ale jucătorului, atât pe perioada calificărilor StarLadder i-League StarSeries Season 3, cât și pe parcursul celor pentru Dota 2 Asia Championship. Înainte de a fi transferat la compLexity Gaming Mihai “canceL” Antonio a mai jucat pentru XPC și Kaipi.

CS:GO

ENCE eSports a revenit în circuitul competițional de CS:GO cu un lot nou, compus în totalitate din jucători de la mai puțin-cunoscuta SkitLite Gaming. ENCE eSports nu mai avea echipă de CS:GO de la începutul lunii decembrie, atunci când a întrerupt din proprie inițiativă colaborarea cu jucătorii de-atunci. Astfel, noul lot ENCE eSports arată după cum urmează: