Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

League of Legends

Echipa rusească Albus NoX Luna a fost preluată de recent-reînființata organizație M19. Anul trecut Albus NoX Luna a avut rezultate destul de bune în LoL Continental League – liga dedicată Comunității Statelor Independente –, câștigând sezonul de primăvară și, ulterior, și play-off-urile sezonului de primăvară. Iar la Worlds 2016 s-au clasat în rândul echipelor de pe locurile 5-8, reușind să ajungă în faza eliminatorie, unde a fost eliminată de H2k-Gaming.

CS:GO

TyLoo, singura echipă chineză de CS:GO cu ceva prezențe și renume pe plan internațional, a rămas în doar doi jucători datorită unor conflicte interne. Astfel, HaoWen “somebody” Xu a fost suspendat, iar YuanZhang “AttackeR” Sheng, YuLun “fancy1” Cai și QiFang “Karsa” Su (antrenorul echipei) au fost scoși din lot. Motivul aparent din spatele deciziei ar fi faptul că cei trei ar fi încercat să contacteze membri ai altor echipe în ideea de a reforma TyLoo.

Dota 2

Organizația chineză Newbee face noi schimbări de structură, de data aceasta înființând o nouă echipă de Dota 2. Denumită Newbee Boss, echipa a fost formată cu doi foști jucători de la Newbee, unul de la Invictus și doi necunoscuți. Din componență face parte inclusiv Zhang “xiao8” Ning, care anterior își anunțase retragerea. Astfel că Newbee Boss arată după cum urmează:

untitled