Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Dota 2

Vega Squadron și-a definitivat lotul de Dota 2 prin transferul jucătorului rus Dmitry “Ditya Ra” Minenkov pe poziția de AD-Carry. Înainte de a fi transferat la Vega Squadron, Dmitry “Ditya Ra” Minenkov a jucat pentru Natus Vincere timp de aproape un an. Iar mai înainte a jucat pentru Power Rangers. Astfel, lotul complet al echipei arată după cum urmează:

untitled

Chinezii de la Newbee au luat decizia de a înlocui întregul lot al Newbee Young, a doua echipă a organizației. În locul vechilor jucători a venit fostul lot al TongFu, o echipă pe care, oricum, o deținea tot Newbee. Iar motivele din spatele schimbărilor ar fi faptul ca TongFu are ceva mai multe rezultate pozitive pe plan intern decât vechiul lot al Newbee Young.  

Și chinezii de la LGD Gaming au adus modificări uneia dintre echipele lor, aducându-l pe Lei “White” Yipei la LGD.Forever Young în locul lui Zhang “Xiao8” Ning, între timp retras din activitate. În plus, l-au mutat pe Yao “Yao” Zhenzheng la prima echipă în locul lui Xiao “Jixing” Zihao. Deși este a doua echipă, LGD.Forever Young a avut anul trecut mai mult succes decât prima echipă, de exemplu, clasându-se în randul echipelor de pe locurile 5-8 la The Boston Major 2016. Prima echipa în schimb, s-a clasat de abia pe locurile 9-12.