Transferurile din eSport

Prezentarea pe scurt a celor mai recente modificări de componență

După renunțarea la patru din cei cinci jucători în urmă cu aproape trei săptămâni datorită rezultatelor slabe, VGJ.Storm a revenit cu o echipa mixtă, compusă din jucători care au mai trecut la echipe precum Immortals, Digital Chaos, Cloud9, Team NP, Infamous sau MidOrFeed. Ea arată astfel:

 Los Angeles Gladiators, ocupanta locului opt din Overwatch Leagueva avea, aparent, un nou jucător în persoana sud-coreeanului Chan-hyung “Fissure” Baek, un jucător adus de la London Spitfire, echipă la care ajunsese la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Și mai înainte de a ajunge la London Spitfire, a jucat la KongDoo, atât anterior preluării ei de către Cloud9, cât și după aceea. La Los Angeles Gladiators, “Fissure” ar urma să activeze ca al doilea tank.

Tot Los Angeles Gladiators a anunțat și formarea unui lot cu care lua parte la meciurile conferinței nord-americane a Overwatch Contenders League, ligă ale cărei meciuri, tehnic vorbind, au început deja. Astfel, noua echipă denumită Gladiators Legion, arată astfel:

Overwatch Contenders League este o ligă dedicată jucătorilor semi-profesioniști din Europa și America de Nord subordonată Overwatch League.