Transferurile din eSport

Prezentarea pe scurt a celor mai recente modificări de componență

Dupa un început destul de slab de an, când a obținut doar un loc 7-8 la cs_summit 2, Ninjas in Pyjamas a efectuat prima modificare de lot a anului. Astfel, după o colaborare ce a ținut cinci ani, organizația suedeză l-a scos din lot pe Richard “Xizt” Landström și l-a adus de la GODSENT pe Dennis “dennis” Edman. Spre deosebire de “Xizt”, care a jucat doar pentru NiP, cel din urmă are un CV destul de stufos, în el fiind trecute Fnatic, G2 eSports, LGB eSports, GODSENT și altele. Pentru NiP, locul 7-8 de la cs_summit 2 nu este singurul rezultat slăbuț, acela fiind, de fapt, continuarea unei serii de rezultate mediocre-slabe începute în luna noiembrie a anului trecut. 

Și organizația daneză Team Singularity a efectuat o schimbare de lot prin transferul suedezului Alfred “RuStY” Karlsson. Decizia a venit mai mult ca o formalitate întrucât “RuStY” juca deja pentru Singularity de o lună, doar că a făcut-o în regim de probă. Astfel că acum, Singularity are un lot compus din jucători din trei țări diferite: Suedia, Danemarca și Bulgaria.

Shanghai Dragons, cea mai slabă echipă din Overwatch League, a luat decizia radicală – și justificată de altfel – de a schimba aproape întreaga echipă. În urma transferurilor, echipa are preponderent jucători sud-coreeni, în loc de jucători chinezi, așa cum a fost până acum.

Jucătorii transferați:

Shanghai Dragons are, în momentul de față, zece înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate, situându-se pe poziția a 12-a, adică ultima.