Transferurile din eSport

Prezentarea pe scurt a celor mai recente modificări de componență

Adam “friberg” Friberg și-a anunțat ieșirea din OpTic Gaming care, aparent, l-ar fi pus pe liber de contract, decizie destul previzibilă datorită faptului că organizația a semnat o echipă nouă în urmă cu mai puțin de o săptămână. Suedezul a stat la OpTic doar șapte luni și jumătate, timp în care nu a avut rezultate foarte bune, el fiind adus de la Ninjas in Pyjamas – unde statuse aproape cinci ani.

Organizația germană Berlin International Gaming (BIG) a anunțat transferul lui Tizian “tiziaN” Feldbusch de la ALTERNATE aTTaX, jucător care a venit pe locul lăsat liber de Kevin “keev” Bartholomäus. Tizian “tiziaN” Feldbusch a stat la ALTERNATE aTTaX timp de doi ani de zile. BIG nu a avut rezultate foarte bune la ultimele competiții majore la care a luat parte. A ocupat doar un loc 12-14 la ELEAGUE Major Boston 2018, un loc 5-6 la DreamHack Winter 2017 și doar un loc 9-12 în cadrul calificărilor regionale pentru finala World Electronic Sports Games (WESG 2017). Astfel că schimbări de lot erau de așteptat.

ALTERNATE aTTaX are un nou jucător în persoana lui Nils “k1to” Gruhne, care a venit pe poziția lăsată liberă de Tizian “tiziaN” Feldbusch – plecat la BIG în urmă cu câteva zile. Nils “k1to” Gruhne nu este un jucător foarte titrat, având în istoric doar echipe micuțe, precum Berzerk sau DIVIZON, ambele din Germania.