Transferurile din eSport

Prezentarea pe scurt a celor mai recente modificări de componență

După ce zilele trecute a cedat doi jucători, OpTic Gaming a renunțat și la ceilalți trei și a format un lot nou, compus din jucători care au mai trecut pe la Team Liquid, Misfits, Team North, SK Gaming, Astralis, Team North sau Echo Fox. Doi dintre ei au mai făcut parte și din OptiC la un moment dat. Astfel că noul OpTic Gaming arată după cum urmează: 

Și Team Dignitas are un nou lot de CS:GO, sub foste echipe a organizației SoaR Gaming, o echipă care de la înființarea ei, în 2016, nu a avut mari realizări, până recent, când au reușit calificarea în finala ESL Pro League Season 7.

Componența Team Dignitas:

Team Dignitas nu mai avea echipă de pe la mijlocul lunii trecute, atunci când a renunțat și la ultimii trei jucători pe care-i mai avea.

Ruben “RUBINO” Villarroe, unul dintre jucătorii la care Dignits a renunțat luna trecută, a ajuns la Heroic, deocamdată doar pe un post de rezervă, urmând ca imediat după încheierea cs_summit 2 să primească unul de titular. El va veni pe locul încă ocupat de danezul Patrick “es3tag” Hansen, adus de la Tricked Esport în vara anului trecut. “RUBINO” a mai jucat pentru Team North, Copenhagen Wolves și LGB eSports, printre altele.