Transferurile din eSport

Prezentarea pe scurt a celor mai recente modificări de componență

După 12 luni petrecute la un Echo Fox absent din circuitul competițional de CS:GO, Ryan “freakazoid” Abadir a decis să plece de la organizație pentru a juca din nou în Swole Patrol, o echipă înființată în primăvara anului trecut și care, cel puțin până acum, nu a avut niciun rezultat notabil. Anterior intrării in Echo Fox, Ryan “freakazoid” Abadir a mai jucat pentru o serie de echipe destul de micuțe. A jucat însă și pentru Cloud9 timp de un an.

Organizația sud-coreeană MVP are un nou jucător pe poziția de ADC în persoana lui Na “Pilot” Woo-hyung, fost jucător la  Paris Saint-Germain și la Jin Air Falcons. Echipa are deja un ADC, în persoana lui Oh “MaHa” Hyun-sik, cu care colaborează de doi ani. Astfel că rămâne de văzut care dintre cei doi jucători va avea rolul de titular. MVP este una dintre echipele care, de regulă, are rezultate medii în LCK, având la activ doar două playoff-uri și nicio participare la Worlds.

Lee Ji-hoon, fostul antrenor al KT Rolster, a fost transferat de KSV eSports, recent intrată în eSports odată cu preluarea Samsung Galaxy, câștigătoarea Worlds 2017. Lee Ji-hoon nu va avea, însă, rolul de antrenor, așa cum a avut în ultimul deceniu și ceva – întrucât KSV eSports are deja trei antrenori -, ci cel de manager general.