Transferurile din eSport

Prezentarea pe scurt a celor mai recente modificări de componență

Immortals are un nou jucător în persoana americanului Arif “MSS” Anwar. Acesta a venit pe locul lăsat liber de Lee “Forev” Sang-don, care a plecat de la echipă chiar la sfârșitul lunii decembrie. Arif “MSS” Anwar este singurul jucător de la Immortals care nu provine din Coreea de Sud, el mai având trecut în istoric Digital Chaos, Cloud9, Team NP, Evil Geniuses, precum și o serie de echipe mai micuțe.

După doar trei luni de colaborare, Epsilon eSports a anunțat renunțarea la lotul său suedez de CS:GO datorită rezultatelor sub așteptări și a coeziunii ei slabe. Epsilon eSports este una dintre cele mai instabile echipe, din 2015 încoace schimbând cel puțin o echipă pe an. 

SK Telecom T1 a crescut numărul de jucători la nouă, prin adăugarea a doi începători: top-laner-ului Park “Thal” Kwon-hyuk și jungler-ul Park “Blossom” Beom-chan. Dacă despre cel din urmă nu se știe mai nimic, cel dintâi este un jucător care a activat doar în ligile secunde chineză, nord-americană și europeană. De altfel, cea mai cunoscută echipă la care activat este Red Bulls.