Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

100 Thieves, echipa deținută de clubul de baschet Cleveland Cavaliers și totodată posesoarea unui slot în NA LCS, și-a mai extins lotul cu încă un membru, în persoana jucătorului Zaqueri “Aphromoo” Black. Acesta a fost adus de la Counter Logic Gaming, unde a jucat din luna ianuarie a anului 2014 până la sfârșitul lunii trecute. Dat fiind acest transfer, 100 Thieves arată acum după cum urmează:

100 Thieves tot mai are nevoie de cel puțin un om pentru a avea lotul complet.

Și KT Rolster a adus schimbări lotului său de LoL, lucru nu tocmai surprinzător dată fiind ratarea calificării la Worlds 2017. Astfel, organizația l-a adus de la Cloud9 pe Lee “Rush” Yoon-jae și de la echipa de antrenament pe Soon “UcaL” Woo-hyeon. KT Rolster a avut un sezon de vară destul de bun, încheindu-l pe locul doi. Playoff-urile, însă, nu au mai decurs atât de bine, echipa pierzând calificarea la Worlds 2017 în fața celor de la Samsung Galaxy. Astfel că schimbări de lot erau de așteptat.

După ce și-a extins lotul cu trei jucători, Team SoloMid a făcut un gest identic și cu staff-ul tehnic. Astfel, organizația a adus doi noi antrenori, mai exact pe Ham “Lustboy” Jang-sik și pe Kim “Ssong” Sang-soo. Cel dintâi a fost adus de la CNB e-Sports Club, unde a activat ca jucător până în septembrie (dar a mai jucat și pentru Team SoloMid și pentru Longzhu Gaming), în timp ce cel din urmă a fost transferat de la recent-desființata Immortals. Dar și acesta a mai jucat pentru Longzhu Gaming, iar mai înainte pentru ROX Tigers și pentru alte câteva echipe mai mici. De notat ar mai fi și faptul că amândoi se află la prima experiență de acest gen. Team SoloMid este una dintre cele zece organizații care dețin un slot în NA LCS.