Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

KSV eSports, organizația care deține echipa Seoul Dynasty din Overwatch League, a pătruns și în circuitul profesionist de League of Legends prin preluarea câștigătorilor Worlds 2017, Samsung Galaxy. KSV eSports mai deține și echipe de Heroes of the Storm, precum și de Playerunknown’s Battlegrounds (PUGB).

După trei ani petrecuți la echipă, Hung “Karsa” Hau-Hsuan a ieșit din echipa taiwaneză Flash Wolves. Această decizie este, însă, doar ultima dintr-o serie de șase care i-a vizat atât pe jucători, cât și pe antrenorul Lin “Cyo” Hsin-Yu și chiar și pe analistul echipei. Hung “Karsa” Hau-Hsuan și-a petrecut aproape întreaga carieră la Flash Wolves, din ianuarie 2015 până în decembrie 2017. Schimbări erau aproape sigure la Flash Wolves datorită faptului că echipa s-a comportat foarte slab la Worlds 2017, unde a obținut un loc 14-16, fiind eliminată din faza grupelor, de pe ultimul loc în grupa D.

Clutch Gaming, una dintre organizațiile care a obținut un loc în noua structură a NA LCS, și-a prezentat oficial lotul. Acesta este compus din jucători care au mai activat la Team EnVyUs, Team Liquid, Afreeca Freecs,  H2k-Gaming și la Fnatic. Astfel, Clutch Gaming arată după cum urmează:

Team Dignitas a rămas în doi oameni în urma întreruperii colaborării cu încă trei jucători, mai exact cu Christian “loWel” Garcia Antoran, Ricardo “fox” Pacheco și cu Joakim “jkaem” Myrbostad. Organizația nu a oferit un motiv pentru a justifica decizia, dar cel mai probabil că este vorba de rezultatele foarte slabe ale echipei.