Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Team Liquid își continuă seria transferurilor, ajungând la numai puțin de 15 jucători, de data aceasta prin aducerea sud-coreeanului Jung “Impact” Eon-yeong. Acesta a fost adus de la Cloud9, unde a jucat timp de un an și jumătate. Anterior transferului la Cloud9, “Impact” a mai jucat pentru NRG eSports și pentru câteva luni și pentru SK Telecom T1.

Unicorns of Love l-a adus de la Splyce pe Jonas “Trashy” Andersen pe poziția de jungler. Acesta a venit pe locul lăsat liber de jucătorul român Andrei “Xerxe” Dragomir, care s-a dus la Spylce. De fapt, este vorba de un schimb de jucători între cele două organizații. Jonas “Trashy” Andersen a jucat pentru Splyce timp de aproape doi ani de zile, dar în trecut a mai jucat și pentru H2k-Gaming și pentru a doua echipă a Cloud9.

După doar doi ani de activitate, Counter Logic Gaming a luat decizia de a renunța la ambele echipe masculine de CS:GO. Decizia nu este foarte surprinzătoare date fiind rezultatele foarte slabe din acest an. Organizația va păstra, însă, lotul feminin. În perioada în care au activat echipele masculine, Counter Logic Gaming a câștigat doar competiții minore, la cele majore având prestații slabe sau cel mult mediocre. Și cea mai mare premiere obținută a fost în urma ocuparii unui loc 11-14 la ELEAGUE Season 1, însumând $40,000.

După doar două luni de la transferul de la Geek Farm, HellRaisers și jucătorul olandez Alaan “SexyBamboe” Faraj au întrerupt colaborarea, aparent datorită rezultatelor sub așteptări ale acestuia. Alaan “SexyBamboe” Faraj venise în locul lui Uroš “Swiftending” Galić, el mai având trecut în istoric Kaipi, 4 Clover & Lepricon, Evil Geniuses și multe alte echipe la care nu a stat mai mult de câteva luni.