Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Fnatic, una dintre cele mai slabe echipe de la The International 2017, a adus noi modificări lotului său de Dota 2. Astfel, o primă modificare ar fi aducerea fostului membru al Digital Chaos, Abed “Abed” Yusop în locul lui Steve “Xcalibur” Ye. Iar a doua este transferul lui Adam Erwann Shah “343” bin Akhtar Hussein, dar pe poziția de antrenor. Acesta a activat și ca jucător la Fnatic, însă până în urmă cu ceva mai mult de un an. De-atunci a jucat pentru Team Execration, B)ears și a fost antrenorul celor de la compLexity Gaming pentru două luni. Prin urmare, Fnatic arată acum astfel:

După doar o lună petrecută pe poziția de antrenor, Damian “daps” Steele a revenit în rândul jucătorilor NRG eSports. Asta a adus la înteruperea automată a colaborării cu Dylan “RIKO” Sabin-Arnce, care fusese adus în locul lui și care de-atunci, s-a aflat într-o perioadă de probă. NRG eSports urmează să joace în cadrul iBUYPOWER Masters 2017, unde se va prezenta cu lotul de acum aproximativ o lună.

După doar patru luni petrecute în funcția de antrenor, Luis “peacemaker” Tadeu a plecat de la Tyloo pentru a deveni antrenorul celor de la Heroic. Aceasta este a șaptea echipă la care “peacemaker” va activa ca antrenor în decurs de doar doi ani de zile în istoricul lui mai fiind trecute Misfits, NRG eSports, Team Liquid și Tempo Storm. Cât timp a antrenat Tyloo echipa chineză nu a avut niciun rezultat notabil cum, de altfel, a fost cazul tuturor echipelor antrenate înainte.