Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

După ceva mai mult de un an de la intrarea în Immortals, americanul George “Hyped” Maganzini a fost pus pe liber de contract de către organizatie. Immortals nu a dat un motiv pentru decizie, însă cel mai probabil că este vorba de un proces de selecție la care jucătorii au fost supuși și de care “Hyped” nu a trecut. Motivul oarecum reiese din faptul că, în anunț, organizația a precizat faptul că-și va prezenta echipa cu care va participa în Overwatch League pe 24 octombrie. “Hyped” este al cincilea jucător care pleacă de la Immortals, o echipă din care fac parte tot mai mulți sud-coreeni și care, în Overwatch League, deține unul dintre sloturile din Los Angeles cumpărate de Kroenke Sports & Entertaiment.

Mysterious Monkeys, cea mai slabă echipă a sezonului de vară din Europa, a mai pierdut încă un jucător, în persoana polonezului Mateusz “Kikis” Szkudlarek. Astfel că echipa a rămas în trei oameni. “Kikis” venise la Mysterious Monkeys de la Fnatic Academy la mijlocul lunii iunie. El mai are, însă, trecute în CV numai puțin de 26 de alte echipe – posibil un record pentru circuitul profesionist de League of Legends.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.