Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Immortals și-a mai completat echipa cu un jucător, mai exact cu brazilianul Lucas “destinyy” Bullo, recent plecat de la Tempo Storm. Echipa rămâne, însă, cu echipa incompletă întrucât mai are nevoie de încă un jucător. Organizația caută  de la mijlocul lunii trecute jucători noi, atunci când Lucas “LUCAS1” Teles și Henrique “HEN1” Teles au fost trimiși pe banca de rezerve. Asta deși, în 2017, echipa a avut rezultate incomparabil mai bune decât anul trecut. Deși nu a obținut niciun loc întâi, s-a clasat pe locul doi la câteva competiții importante precum DreamHack Austin 2017, DreamHack Montreal 2017 și mai ales PGL Major Kraków 2017. În plus, a mai obținut și câte un loc 3-4 la DreamHack Summer 2017 și la IEM Katowice 2017.   Anterior Tempo Storm, Lucas “destinyy” Bullo a mai jucat pentru Luminosity Gaming, Keyd Stars și alte câteva echipe mai mici.
La doar câteva zile după ce Rogue a renunțat la echipa de Overwatch, Cloud9 a făcut același lucru cu unul dintre loturile sale, mai exact cu cel format din jucători europeni. Asta înseamnă că în Overwatch League – Cloud9, care este deținătoarea slotului din Londra – va juca cu sud-coreenii care până de curând au format Kongdoo Panthera.

Cloud9 și-a format prima echipă de Overwatch în primăvara anului trecut și a avut un 2016, în general, destul de bun. Anul acesta a fost, însă, mult mai slab, e drept și în urma unui număr destul de mare de schimbări de lot.