Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

Tempo Storm este pe punctul de a face prima modificare de componență de la preluarea fostului lot al paiN Gaming încoace în persoana brazilianului Ricardo “s1″ Shinji. Acesta va veni în locul lui  Lucas “destiny” Bullo, care va pleca la Immortals – o echipă căreia îi lipseste un om. Ricardo “s1” Shinji a început să joace la nivel profesionist în 2015, de-atunci trecând pe la mai multe echipe mai mici, printre care și paiN Gaming. Tempo Storm a lipsit din circuitul profesionist de CS:GO în cea mai mare parte a acestui an, organizația revenind de abia în august. De-atunci a luat parte la mai multe sesiuni de calificare, niciuna, însă, încheiată cu succes.

La doar o lună de la intrarea în Digital Chaos, colaborarea cu jucătorii care au compus Digital Chaos.SA, adică a doua echipă a organizației, a fost deja oprită. Echipa era formată din jucători peruani și brazilieni și fusese înființată la începutul lunii trecute, timp în care a luat parte la câteva sesiuni de calificare, dintre care una, cea pentru PGL Open Bucharest, a fost și reușită. Cu toate astea, organizația a decis să păstreze prima echipă, asta deși a avut rezultate destul de slabe în ultimele luni.

Ca urmare a incapacității organizației de a obține un loc în Overwatch League, Rogue s-a văzut nevoită să renunțe la toată echipa sa. Rogue a fost înființată în luna mai 2016 și fost una dintre cele mai bune echipe de Overwatch, mai ales anul acesta, când a câștigat șapte competiții. Aparent, doi dintre jucătorii săi, mai exact Benjamin “uNKOE” Chevasson și Terence “SoOn” Tarlier își asiguraseră deja locurile în Immortals anterior plecării de la Rogue.