Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

Team Empire și-a completat lotul prin transferul rusului Ivan “VANSKOR” Skorohod, un jucător care a mai făcut parte din Empire, însă în urmă cu patru ani. El a venit în locul lui Vladimir “RodjER” Nikogosyan, plecat de la echipă în urmă cu zece zile. Cât timp a fost plecat de la Empire, “VANSKOR” a jucat pentru un număr destul de mare de echipe, dintre care cele mai cunoscute ar fi Team Spirit, 4 Clover & Lepricon și Natus Vincere.

Spartak eSports, subsidiara din eSports a clubului rus de fotbal Spartak Moscova, s-a extins în Dota 2 cu o echipă formată din jucători de la mai multe echipe din CSI. Lotul Spartak arată astfel:


Transferul a venit la cinci luni de la anunțul oficial al clubului cu privire la extinderea în eSports.

La o săptămână de la anunțul conform căruia a planificat intrarea în circuitul profesionist de Dota 2, Immortals a făcut exact acest lucru prin transferul recent-înființatei echipe sud-coreene Team Phoenix. Această echipă a fost formată în urmă cu doar câteva zile din jucători de la Digital Chaos și Fnatic, dar care, la un moment dat, au jucat și pentru MVP Phoenix. Ca urmare a acestui transfer Immortals arată astfel: