Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

Team Empire și-a completat lotul prin transferul rusului Ivan “VANSKOR” Skorohod, un jucător care a mai făcut parte din Empire, însă în urmă cu patru ani. El a venit în locul lui Vladimir “RodjER” Nikogosyan, plecat de la echipă în urmă cu zece zile. Cât timp a fost plecat de la Empire, “VANSKOR” a jucat pentru un număr destul de mare de echipe, dintre care cele mai cunoscute ar fi Team Spirit, 4 Clover & Lepricon și Natus Vincere.

Spartak eSports, subsidiara din eSports a clubului rus de fotbal Spartak Moscova, s-a extins în Dota 2 cu o echipă formată din jucători de la mai multe echipe din CSI. Lotul Spartak arată astfel:


Transferul a venit la cinci luni de la anunțul oficial al clubului cu privire la extinderea în eSports.

La o săptămână de la anunțul conform căruia a planificat intrarea în circuitul profesionist de Dota 2, Immortals a făcut exact acest lucru prin transferul recent-înființatei echipe sud-coreene Team Phoenix. Această echipă a fost formată în urmă cu doar câteva zile din jucători de la Digital Chaos și Fnatic, dar care, la un moment dat, au jucat și pentru MVP Phoenix. Ca urmare a acestui transfer Immortals arată astfel:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.