Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

CompLexity Gaming a anunțat aducerea înapoi a lui Linus “Limmp” Blomdin și a lui Rasmus “Chessie” Blomdin, doi jucători care au mai făcut parte din echipă în două rânduri. Primul a plecat la Alliance în urmă cu un an, iar cel de-al doilea la mai-puțin cunoscuta WanteD, la începutul acestui an. Cei doi au mai jucat și pentru Ninjas in Pyjamas o periodă. După eșecul de la The Boston Major 2016, compLexity gaming a cam dispărut de la competițiile de Dota 2 de la nivel înalt. Anul acesta a suferit multe eșecuri în calificări, practic, singura competiție majoră la care a luat parte fiind Elimination Mode 3.0. Din acest motiv a trecut și prin numeroase schimbări decomponență. Prin urmare, compLexity gaming arată acum astfel:

La mai puțin de două săptămâni de la întreruperea claborării cu aproape toți jucătorii săi, SG e-Sport și-a refăcut echipa de Dota 2. Cea mai mare parte a jucătorilor sunt luați de la o altă echipă braziliană, Midas Club Elite. Singura excepție este Adriano “4dr” Machado, singurul jucător rămas din vechiul lot. SG e-Sport arată acum astfel:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.