Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

Infamous, ocupanta unuia dintre locurile 13-16 la The International 2017, și-a reformat lotul aproape în totalitate. Un singur jucător a mai rămas din lotul anterior, Christian “Accel” Cruz. Astfel că Infamous arată acum după cum urmează:

Invictus Gaming a întrerupt colaborarea cu Xu “BurNIng” Zhilei, un jucător care a făcut parte din echipă în două rânduri, prima oară în 2015 și a doua oară în 2016-2017. În locul lui a venit Yang “GazEoD” Pu, un jucător care până acum a utilizat numele de Yang “END” Pu și a jucat preponderent la Vici Gaming. A mai jucat însă și pentru EHOME și TongFu. Invictus Gaming a ocupat un loc 5-8 la The International 2017, așa că era de așteptat ca schimbări de componență să aibă loc.

Și Team Secret și-a completat lotul, prin transferul danezului Marcus “Ace” Hoelgaard și a neamțului Adrian “Fata” Trinks. Ei au venit pe locurile lăsate vacante de Maurice “KheZu” Gutmann și a lui Pyo “MP” No-a, scoși din echipă la mijlocul lunii trecute ca urmare a rezultatului slab de la The International 2017. Acolo, Secret a fost una dintre surprizele neplăcute după ce a ocupat un dezamăgitor loc 9-12. Team Secret arată acum astfel:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.