Transferurile din eSport

Cine și unde a mai fost transferat

Infamous, ocupanta unuia dintre locurile 13-16 la The International 2017, și-a reformat lotul aproape în totalitate. Un singur jucător a mai rămas din lotul anterior, Christian “Accel” Cruz. Astfel că Infamous arată acum după cum urmează:

Invictus Gaming a întrerupt colaborarea cu Xu “BurNIng” Zhilei, un jucător care a făcut parte din echipă în două rânduri, prima oară în 2015 și a doua oară în 2016-2017. În locul lui a venit Yang “GazEoD” Pu, un jucător care până acum a utilizat numele de Yang “END” Pu și a jucat preponderent la Vici Gaming. A mai jucat însă și pentru EHOME și TongFu. Invictus Gaming a ocupat un loc 5-8 la The International 2017, așa că era de așteptat ca schimbări de componență să aibă loc.

Și Team Secret și-a completat lotul, prin transferul danezului Marcus “Ace” Hoelgaard și a neamțului Adrian “Fata” Trinks. Ei au venit pe locurile lăsate vacante de Maurice “KheZu” Gutmann și a lui Pyo “MP” No-a, scoși din echipă la mijlocul lunii trecute ca urmare a rezultatului slab de la The International 2017. Acolo, Secret a fost una dintre surprizele neplăcute după ce a ocupat un dezamăgitor loc 9-12. Team Secret arată acum astfel: