Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

NRG eSports, o altă echipă cu lotul încomplet, îl va transfera de la echipa bulgară Outlaws pe jucătorul Cvetelin “CeRq” Dimitrov.  NRG eSports se află în patru oameni de la sfârșitul lunii iulie, atunci când Peter “ptr” Gurney a plecat la compLexity Gaming. Echipa nu a avut rezultate foarte bune în ultimele luni, nici măcar la competițiile cu un nivel mai scăzut, ocupând, de exemplu, câte un loc 7-8 atât la DreamHack Valencia 2017, cât și la DreamHack Atlanta 2017.

Renegades, ocupanta locului 3-4 la DreamHack Atlanta 2017, l-a adus de la Fnatic Academy pe suedezul David “Jayzwalkingz” Kempner. Acesta a venit în locul sârbului Nemanja “nexa” Isaković, și a intrat într-o perioadă de probă care va coincide cu meciurile din ESL Pro League Season 6.

Recent-înființata echipă germană Berlin International Gaming (BIG), una dintre surprizele de la PGL Major Kraków 2017, a realizat primul său transfer prin aducerea fostului jucător al mousesports și PENTA Sports, Denis “denis” Howell. Acesta va fi însă doar rezervă și doar pe o perioadă determinată, până când acesta va reuși să-și găsească o echipă. Din acest motiv, este și puțin probabil ca el să joace efectiv. Denis “denis” Howell a fost nevoit să plece de la mousesports în urmă cu câteva zile. 

Alliance trece printr-o nouă fază de schimbări de lot, de data aceasta prin renunțarea la numai puțin de trei jucători, la Linus “Limmp” Blomdin, Jonas “jonassomfan” Lindholm și la Simon “Handsken” Haag. Cei trei veniseră la Alliance în urmă cu aproape un an, dar datorită rezultatelor slabe – care au culminat cu ratarea calificării la The International 7 – acum au fost nevoiți să plece.