Transferurile din eSport

Transferurile din eSport

Gambit Gaming a inițiat o colaborare cu jucătorul cazac Bektiyar “fitch” Bakhytov pe o perioadă determinată de trei luni. În acest timp, “fitch”, care a fost adus de la Tengri, se va afla în probă pentru un eventual transfer.  Bektiyar “fitch” Bahytov  a jucat pentru Tengri doar o lună, anterior jucând pentru alte două echipe practic necunoscute la nivel internațional.

Cloud9 i-a trecut pe banca de rezerve pe jucătorii Jordan “n0thing” Gilbert și pe Michael “shroud” Grzesiek, în locul lor aducându-i pe William “RUSH” Wierzba și pe Tarik “tarik” Celik.  Amândoi au fost aduși de la OpTic Gaming. Motivul din spatele acestor modificări ar putea sta atât în faptul că echipa a obținut un dezamăgitor loc 9-11 la PGL Major Kraków 2017, dar și faptul că, per ansamblu, 2017 nu a fost un an foarte bun.

Echipa sud-coreeană Lunatic-Hai, una dintre cele mai bune echipe de Overwatch din lume – dacă nu cea mai bună – va intra în Overwatch League prin ocuparea slotului din Seul achiziționat de compania Kabam în urmă cu câteva săptămâni. Echipa va trebui să se relocheze la Los Angeles, acolo unde va avea loc primul sezon al Overwatch League. 
Mineski și-a definitivat lotul de Dota 2 dupa ce a transferat inca trei jucători, pe foștii membri ai Team Faceless, Daryl Koh “iceiceice” Pei Xiang și Anucha “Jabz” Jirawong, cărora li se adaugă fostul membru WarriorsGaming.Unity, Kam Boon “NaNa” Seng. Astfel că Mineski arată acum după cum urmează:

Mineski întrerupse colaborarea cu o parte a lotului anterior la mijlocul lunii martie, iar cu restul la mijlocul lunii mai. Singurul jucător păstrat fusese Chai “Mushi” Yee Fung.