Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

CompLexity Gaming l-a adus de la NRG eSports pe jucătorul american Peter “ptr” Gurney. Acesta a venit în locul lui Derek “desi” Branchen, care a fost pus pe liber de contract de compLexity după doar șapte luni de colaborare. În afară de NRG eSports, “ptr” a jucat pentru o bună parte a echipelor nord-americane cunoscute, precum Method, Spylce, Luminosity Gaming sau Counter Logic Gaming.

Echipa germană Planetkey Dynamics a rămas fără echipă după ce contractele tuturor celor cinci jucători au expirat, iar organizația a decis să nu le mai prelungească. Toți cei cinci veniseră, în luna ianuarie, de la echipe mai mici. Planetkey Dynamics este o echipă care nu a avut niciodată rezultate foarte bune la nivel internațional, la nivel înalt. A câștigat totuși câteva competiții interne.

Vega Squadron a anunțat prelungirea contractelor jucătorilor săi de CS:GO pe care i-a preluat în noiembrie 2016. În fapt, patru din cei cinci jucători făcuseră parte din Vega Squadron și înainte de noiembrie 2016, însă temporar jucaseră într-o echipă denumită ALL-IN. Aceasta în sine a fost formată de foștii jucători ai Vega Squadron după ce aceasta a întrerupt colaborarea cu ei. Vega Squadron nu a avut rezultate extraordinare niciodată, însă a reușit totuși o calificare PGL Major Kraków 2017, unde s-a clasat printre ultimele două echipe.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.