Transferurile din eSport

Cine și unde s-a mai dus

La câteva zile de la întreruperea colaborării cu Denis “denis” Howell, mousesports l-au adus de la HellRaisers pe Martin “STYKO” Styk. Anterior HellRaisers, Martin “STYKO” Styk a mai jucat pentru un număr destul de mare de echipe mai mici, dintre care cea mai cunoscută ar fi nEophyte. Prin urmare, mousesports arată acum după cum urmează: 

OpTic Gaming aduce a treia modificare de anul acesta lotului său de CS:GO, prin renunțarea la James “hazed” Cobb. Acesta activase, într-o primă fază, ca antrenor al echipei, însă și-a asumat rolul de jucător după plecarea lui Jason “JasonR” Ruchelski. Motivul invocat pentru această decizie au fost lipsa rezultatelor și apariția unor tensiuni în cadrul echipei, generate de lipsa rezultatelor. OpTiC l-ar putea pierde, însă, și pe Oscar “mixwell” Cañellas, cel care joacă pe poziția de AWP-er.

Natus Vincere și-a definitivat și lotul de CS:GO și și-a schimbat și antrenorul. Echipa a fost completată prin transferul unui mai vechi jucător al Na’Vi, ucraineanul Daniil “Zeus” Teslenko. Acesta a făcut parte din Na’Vi timp de șapte ani, în intervalul 2009-2016, atunci când a fost transferat la Gambit eSports. În ceea ce privește poziția de antrenor, aceasta i-a revenit lui Mykhailo “Kane” Blaginin, care a venit în locul lui Andrey “Andi” Prokhorov. Acesta din urmă a fost antrenor timp de cinci luni, după ce, inițial, fusese analist. Prin urmare, Natus Vincere arată acum după cum urmează:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.