Top 10 al celor mai vizionate jocuri de la E3 2017 pe YouTube

Fără surprize

Au fost anunțate cele mai vizionate jocuri de la E3 2017 pe YouTube, iar câștigătorul este Star Wars Battlefront II. YouTube a luat în calcul numărul de vizualizări ale tuturor videoclipurilor asociate jocurilor în cauză.

Podiumul este completat de Assassin’s Creed: Origins și FIFA 18. Restul topului este la fel de previzibil după cum v-ați aștepta, poate cu excepția lui Dragon Ball FighterZ, pe locul 10.

5 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. Pcmaster a scris:

  Dai si niste cifre acolo ?
  Mai exact sa stim.

 2. Dan a scris:

  Lista asta a fost facuta de niste autisti, de ce dracu sa pui si un video despre unu care discuta jocul sau reactioneaza la trailer sau rahat, n-are nici un sens. Lista daca ne referim doar la trailer e asa. 1 Mario odyssey cu 9.461 mil de vizualizari, 2. Star wars battlefront 2 cu 9.3 mil , locu 3. spiderman gameplay cu 9 mil , locul 4. fifa 18 cu 5.8 mil, locu 5 God of war gameplay cu 5.7 mil, locu 6 days gone 5.2, locu 7 forza motorsport 7 cu 4.4 mil . locu 8 call of duty ww2 3.8 mil, locu 9 need for speed payback 3.7, locul 10 athem 3.2 .

  https://assets.vg247.com/current//2017/06/e3-2017-conference-mentions.png, majoritatea au vorbit despre microsoft pe retelele sociale, si cel mai vorbit joc a fost assassin creed origin.

 3. nVIDIA a scris:

  ^ Pai da, ca MICROSOFT a avut si cea mai lunga si solida conferinta de la cel mai slab E3 (din ultimii 4 ani). Cel mai bun a fost E3 2015.

  Cum spune si Dan, dar se pare ca este adevarat, daca iei in calcul numărul de vizualizări ale tuturor video-urilor.
  Oricum, primele 3 locuri:

  Star Wars BF2 (pi$$ of crap, make money and die happy);
  AC: Origins (bullcrap)
  FIFA 18 (CRGay7 pe coperta, joc de trogloditi).

  Doar, Marvel’s Spider-Man, God of War 4, SotC – Remake, Days Gone, Cuphead si Call of Duty: WW2 *in that specific order*, merita atentia oamenilor competenti…….;)

 4. gigi a scris:

  rahaturi reciclate pe primele 3 pozitii, ramane de vazut cum va fi cod ww2

 5. extra-buff a scris:

  numai panarame. nimic klumea. Normal! pustanii de 13 anisori sunt majoritari.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.