Battlefield este confirmat pentru 2016, iar Titanfall 2 și Mass Effect: Andromeda vor fi lansate cel mai târziu în Q1 2017

Și repartiția platformelor gaming, în funcție de venituri generate

Electronic Arts a prezentat rezultatele financiare obținute în sfertul de an financiar care s-a încheiat pe 31 decembrie 2015.

Jocurile de pe PS4 și Xbox One au adus grosul veniturilor, de 571 milioane $, urmate de cele pentru PC, cu 182 milioane $, continând cu PS3 și Xbox 360, totalizând 157 milioane $, și concluzionând cu platformele mobile, 128 milioane $.

În cadrul aceluiași anunț, compania a confirmat că Titanfall 2 și Mass Effect: Andromeda vor fi lansate până la finele lunii martie 2017. Mai mult, viitorul titlu Battlefield va fi lansat în perioada sărbătorilor de iarnă 2016, ce confirmă dorința companiei de a alterna anual între această serie și Battlefront. De asemenea, Mirror’s Edge Catalyst este programat pentru lansare în martie 2016, dar acest aspect era deja cunoscut. Altminteri, restul comunicatului vizează cifrele financiare ale Electronic Arts.

Întregul raport este disponibil pe pagina oficială EA.

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. ZeuS a scris:

    normal.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.