Team EnVyUs a fost preluată de Hersh Interactive Group

În urma preluării, Team EnVyUs va fi relocată la Dallas și va beneficia de o infuzie de numai puțin de 35 de milioane de dolari

Team EnVyUs a fost preluată în totalitate de la același grup care a investit bani și în Fnatic în urmă cu câteva luni, Hersh Interactive Group.

În urma preluării, Team EnVyUs va fi relocată la Dallas și va beneficia de o infuzie de numai puțin de 35 de milioane de dolari. Este practic una dintre cele mai mari astfel de investiții din eSport – nu este, însă, și cea mai mare. Team EnVyUs își trece astfel numele pe o listă tot mai mare de organizații de eSport care au reușit să obțină sponsorizări semnificative anul acesta:

 

O parte a banilor care vor fi investiți în organizație va fi dedicată achiziționării unui slot în Overwatch League, mai exact slotul Austin-Dallas. Astfel că lista entităților care au obținut deja un loc în Overwatch League arată după cum urmează:

Sursa: ESPN

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.