Star Wars Battlefront II a fost dezvăluit, va fi lansat pe 17 noiembrie

Hope cannot save them

DICE, Criterion și EA Motive au dezvăluit Star Wars Battlefront II, care urmează să fie disponibil începând cu 17 noiembrie pe PC, PS4 și Xbox One.

Jocul va avea o campanie singleplayer în adevăratul sens al cuvântului, a cărei poveste o va urmări pe Commander Iden Versio, lider al Inferno Squad, unitate de elită a Galactic Empire. Simplu spus, jucătorii vor juca de partea antagoniștilor. De-a lungul a 30 ani, între bătălia din Endor și înființarea The First Order, Iden se va întâlni cu multe personaje iconice, ale căror foste aventuri vor fi puse în mâinile jucătorilor.

Latura multiplayer va include toate erele filmelor, cu eroi precum Darth Maul, Yoda, Kylo Ren, Luke Skywalker și Rey luptându-se laolaltă în anumite moduri. Meciurile vor avea până la 40 participanți, cu sistem de progresie, arme personalizabile și abilități unice ale eroilor.

Printre locațiile din multiplayer se numără Theed, Takodana, Starkiller Base, Yavin, Mos Eisley, Endor și Hoth. Vor fi disponibile și partide vs. AI.

Abonații Origin Access sau EA Access vor primi jocul pe 9 noiembrie.

A fost de asemenea anunțat că jocul nu va avea Season Pass, nu în forma cunoscută cel puțin, dar EA păstrează surpriza pentru o dată ulterioară.