Spartak Sports Society intră în eSports

Spartak Esports va avea din start echipe de CS:GO, League of Legends și Dota 2

Spartak Sports Society, entitatea care deține cel mai titrat club de fotbal din Federația Rusă, Spartak Moscova, și-a anunțat intenția de a intra în eSports, fiind a doua entitate sportivă din Federația Rusă care intră în eSports, după puțin-cunoscuta F.C. Anzhi Makhachkala.

Denumită sugestiv Spartak Esports, noua ramură a Spartak Sports Society va avea din start echipe în cele mai cunoscute jocuri din eSports: CS:GO, League of Legends și Dota 2.

Deși denumirea de “Spartak” este cunoscută datorită clubului de fotbal Spartak Moscova, Spartak Sports Society este o entitate care are prezente și în fitness sau hochei, având afilieri în alte cinci foste republici sovietice: Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan și Ucraina.

În ce privește lista entităților sportive cu prezențe în eSports, ea s-a mărit considerabil în doar un an și jumătate, ajungând acum la cel puțin 27 de cluburi sau grupuri precum Spartak Sports Society.

Tags:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.