Sledgehammer se ocupă de problemele Call of Duty WWII

Microtranzacțiile întârzie

Call of Duty WWII se vinde bine, dar a fost lansat cu câteva probleme, iar Sledgehammer Games este conștient de acestea și încearcă să le rezolve.

Studioul lucrează în a extinde serverele dedicate din Europa și Statele Unite pentru versiunile de PlayStation 4 și Xbox One și a lansat un patch pentru a rezolva problemele semnalate în versiunea de PC.

Patch-ul a sosit în această săptămână și corectează problemele deconectărilor de la servere, pierderea statisticilor și blocările din lobby, dar și “inconvenientul” prin care, accidental, anumiți jucători au primit 2XP încă de la lansare, aceștia primind 3XP în weekend-ul trecut în cadrul evenimentului Double XP.

De asemenea a anunțat că COD Points – utilizat pentru a cumpăra echipament – nu va mai fi lansat din 21 noiembrie, cum era stabilit inițial.

Sledgehammer promite să monitorizeze mai departe și să rezolve problemele semnalate.

Call of Duty: WWII este disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

1 Comentariu [+] Adaugă un comentariu

  1. Alexander a scris:

    Se vinde bullshitul asta? Ma mir ca lumea inca mai da bani pe acelasi cacat relansat de 10 ori cu skinuri diferite si acelasi gameplay. :/ Sunt uimit !

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.