Shovel Knight: Treasure Trove a fost anunțat pentru Switch, prețul său va crește pe toate platformele

Thanks, Switch

Shovel Knight este o veritabilă poveste de succes pentru producătorii Yacht Club Games, jocul platforming fiind foarte popular pe PC, PS4 și Xbox One.

Astăzi a a fost anunțat că jocul de bază va fi redenumit în Shovel Knight: Treasure Trove, iar campaniile suplimentare vor putea fi achizționate și jucate de sine stătătoare.

Titlul va sosi pe Nintendo Switch, iar asta va aduce cu sine o majorare a prețului pe toate platformele, ce aproape garantează că toate versiunile deja existente vor suferi masiv în vânzări. Totuși, pe Switch ar putea avea succes, dat fiind că puțini producători se înghesuie să vină pe vină viitoarea platformă.

Momentan, jocul are două pachete de expansiun, Plague of Shadows și Specter of Torment, iar King Knight’s Campaign (contra cost) va sosi în acest an, precum și Battle Mode (4-player multiplayer, gratuit).

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.