Se prognozează că Destiny 2 va vinde mai multe exemplare pe PC decât pe console

Este posibil

Destiny 2 este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, iar compania de analiză SuperData Research are o prognoză foarte interesantă în ce privește vânzările.

În primele 3 luni, se estimează că vor fi vândute între 4 și 5 milioane exemplare, un număr corect dat fiind hype-ul din spatele jocului. Distribuția lor este, însă, înteresantă.

Aproximativ 3 milioane unități vor fi vândute pe PC. În prima lună și jumătate, jocul va fi vândut foarte puternic pe console, după care versiunea PC nu doar va veni din urmă, ci va trece la conducere. Este plauzibil, dat fiind că jocurile pe PC au, în general, coadă lungă, cum spun americanii, în timp ce pe console contează primele săptămâni de la lansare. Mai mult, celălalt joc FPS vândut pe Battle.net, unde versiunea PC a lui Destiny 2 va fi disponibilă în exclusivitate, are vânzări excepționale.

Destiny 2 va fi lansat pe PS4 și Xbox One în 4 septembrie, iar versiunea PC va veni pe 24 octombrie.

9 Comentarii [+] Adaugă un comentariu

 1. cTm a scris:

  Fiindcă e doar pe battle.net va vinde mai puțin nu mai mult.

 2. dude a scris:

  Cate jocuri multiplatform au vandut mai mult pe PC ca pe console? Aberatii la maxim.

 3. eusunt a scris:

  Doar daca iei in calcul ca pentru PC nu este necesar online pass : ) + 4K HD = mouse plus tastatura 😀

 4. HashTag a scris:

  eusunt online pass?

 5. eusunt a scris:

  Pentru console, incat sa te poti juca online, ai nevoie de abonamente PSN PLus si Xbox Live GOLD

 6. DMG a scris:

  Depinde cat de bun va fi jocul. Noi, astia cu PC vom avea avantajul de a vedea cum se prezinta D2 pe console, cat content are, cat de open world e, cum se misca, cum e cu loot-ul si alte nazdravenii.

 7. HashTag a scris:

  eusunt pai de ce nu ai spus abonament?
  online pass era pe ps3 unde unele jocuri aveau cod de activare online care se numea “online pass” pentru a preveni cumpararea jocurilor folosite

 8. GicaContra a scris:

  Pe pc o sa se vanda cand o sa coste 4, 99…la pachet cu cs

 9. sa a scris:

  Destiny e onlibe only , nu cred ca se poate pirata , deci daca este bun si are free dlc se poate sa vanda msi mult ca pe xbox sau ps , dar nu mai mult cat cele doua la un loc.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Încurajăm cititorii ComputerGames.ro să ne raporteze orice abuz în comentariile publicate pe site.